П`ятниця, 29.03.2024, 08:08
Вітаю Вас Гість | RSS

Block title
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Мапа

Головна » 2017 » Травень » 19 » День вишиванки у НВК «Оженинська ЗОШ І-ІІІ ст. (ліцей) – ДНЗ» ім.. Т.Г. Шевченка
11:36
День вишиванки у НВК «Оженинська ЗОШ І-ІІІ ст. (ліцей) – ДНЗ» ім.. Т.Г. Шевченка

Вишиванка – це національна святиня, яка символізує собою духовне багатство, високу мудрість і традиційний зв'язок багатьох поколінь, що не переривається віками.

Вже традиційним є святкування Всесвітнього Дня Вишиванки у нашій державі у третій четвер травня. У НВК «Оженинська ЗОШ І-ІІІ ст. (ліцей) – ДНЗ» ім.. Т.Г. Шевченка на цей четвер випало дві події. Перша – це День відкритих дверей нашого закладу та Національного університету «Острозька Академія» в контексті реалізації духовно-морального виховання в сучасних умовах».

Гості з Академії приєдналися до урочистостей з нагоди Дня вишиванки.

Ще зранку подвір’я закладу майоріло різнобарвними візерунками української вишиванки, адже дрес-код у такий день – вишиванка. На урочистій лінійці всіх привітала директор закладу Хімін Н.В., було проведено конкурс «Моя вишиванка найкраща». Звучала пісня «Моя вишивана сорочка» у виконанні вокального ансамблю. Був проведений флеш-моб «Україна-вишиванка» в якому взяли участь учні та педагогічний колектив навчального закладу. В холі школи була створена справжня виставка української народної вишивки. Великою цінністю виставки були вишиті рушники 60-х років ХХ століття.

Проведення такого свята продемонструвало, що вихованці закладу відчувають себе справжніми українцями. Адже збереження традицій і звичаїв народу – це шлях у щасливе майбуття.

Прес-центр учнівського самоврядування «Оженинський анонс»

 

Переглядів: 1033 |
!!! ВАЖЛИВО !!!
















Copyright Yagodka © 2024

За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації з сайту, гіперпосилання на сайт «Управління освіти, молоді та спорту Острозької райдержадмініністрації» – ostrog.at.ua – є обов'язковим.


Створити безкоштовний сайт на uCoz