Четвер, 28.03.2024, 14:44
Вітаю Вас Гість | RSS

Block title
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Мапа

Головна » 2019 » Лютий » 14 » Конкурс на заміщення посади директора Хорівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів
15:11
Конкурс на заміщення посади директора Хорівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів

 

УВАГА КОНКУРС!

 

Відділ освіти Острозької районної державної адміністрації оголошує конкурс на заміщення вакантної посади – директора Хорівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів (Острозький район, с. Хорів, вул. Шкільна, 1)

 

Найменування посади та умови оплати праці:

Директор закладу освіти.

Посадовий оклад, надбавки, доплати та премії встановлюються згідно контракту, відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 26.09.2005 № 557 «Про впорядкування умов оплати праці та затвердження схем тарифних розрядів працівників навчальних закладів, установ освіти та наукових установ», наказу Міністерства освіти України від 15.04.1993 № 102 «Про затвердження Інструкції про порядок обчислення заробітної плати працівників освіти», постанови Кабінету Міністрів України від 11.01.2018 № 22 «Про підвищення оплати праці педагогічних працівників» посадові оклади та ставки заробітної плати, що визначені у додатку 2 до постанови Кабінету Міністрів України від 30.08.2002 № 1298 «Про оплату праці працівників на основі Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери».

 

Кваліфікаційні вимоги до керівника закладу відповідно до Закону України «Про загальну середню освіту»:

Керівником закладу загальної середньої освіти може бути особа, яка є громадянином України, має вищу освіту ступеня не нижче магістра та стаж педагогічної роботи не менше трьох років, а також організаторські здібності, фізичний і психічний стан якої не перешкоджає виконанню професійних обов’язків.

 

Перелік документів, які необхідно подати для участі у конкурсному відборі:

- заяву про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;

- автобіографію та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);

- копії документів про вищу освіту не нижче ступеня магістра (спеціаліста);

- копію документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України;

- копію трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної діяльності не менше трьох років на момент їх подання;

- довідку про відсутність судимості;

- мотиваційний лист, складений у довільній формі.

Особа може подати інші документи, які підтверджуватимуть її професійні та/або моральні якості.

Визначені у цьому пункті документи подають особисто (або подає уповноважена згідно з довіреністю особа) до конкурсної комісії.

Уповноважена особа приймає документи за описом, копію якого надає особі, яка їх подає.

 

Місце та строк подання документів для участі у конкурсі:

Документи приймаються з 15.02.2019 року по 06.03.2019 року з 8:00 до 17:00 у відділі освіти Острозької районної державної адміністрації, вулиця Татарська 92, м. Острог, Рівненська область, 35800.

 

Дата та місце початку конкурсного відбору, його складові та тривалість:

Конкурсний відбір включає в себе:

1.Перевірку на знання законодавства України у сфері загальної середньої освіти, зокрема Законів України «Про освіту», «Про загальну середню освіту», інших нормативно-правових актів у сфері загальної середньої освіти, а також Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти «Нова українська школа» на період до 2029 року, схваленої розпорядженням Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 року № 988-р, знання трудового законодавства (розгорнута відповідь на запитання), а також перевірку професійних компетентностей (письмове вирішення ситуаційного завдання) (тривалість 60 хв.).

Зміст екзаменаційного білету:

 

2.Публічна та відкрита презентація державною мовою перспективного плану розвитку закладу загальної середньої освіти, а також надання відповідей на запитання членів конкурсної комісії щодо проведеної презентації (тривалість не більше 10 хв.).

Конкурсний відбір на заміщення вакантної посади – директора Хорівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів буде проводитися о 10:00 год. 25.03.2019 р. за адресою м. Острог, просп. Незалежності, 16 (приміщення КЗ «Острозький районний будинок школяра» Острозької районної ради Рівненської області).

 

Прізвище, ім'я, номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка уповноважена надавати інформацію про конкурс та приймати документи для участі у конкурсі:

Оніщук Ірина, ostrig_osvita1@ukr.net.

Довідки за телефоном: 2-22-92

Переглядів: 2145 |
!!! ВАЖЛИВО !!!
















Copyright Yagodka © 2024

За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації з сайту, гіперпосилання на сайт «Управління освіти, молоді та спорту Острозької райдержадмініністрації» – ostrog.at.ua – є обов'язковим.


Створити безкоштовний сайт на uCoz