Четвер, 25.04.2024, 17:15
Вітаю Вас Гість | RSS

Block title
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Мапа

Головна » 2017 » Листопад » 28 » Семінар-практикум вчителів трудового навчання
14:27
Семінар-практикум вчителів трудового навчання

27.11.2017 року на базі творчої майстерні вчителя трудового навчання НВК "Білашівська ЗОШ І-ІІІ ст. - ДНЗ" Чайки Сергія Олександровича відбувся плановий семінар-практикум кафедри вчителів трудового навчання з теми: «Підготовка учнів до участі у предметних олімпіадах – важлива складова навчально-виховного процесу». Учасників семінару познайомили з більш сторічною історією навчального закладу та його сьогоденням. 

В теоретичній частині заходу заступник директора з навчальної роботи Тарадайка Т.Р. та психолог школи Остроголова Т.Р. поділились досвідом з системи роботи по пошуку та роботі з обдарованими учнями.

В практичній частині Чайка С.О. презентував заняття з трудового навчання в 5 класі, розповів про свою "кухню" з "рецептами" роботи по підготовці творчих учнів, їх мотивації та супроводу. До речі, його учні з заслуговуючою поваги регулярністю виходять як в призери ІІ етапу олімпіади так і обласного туру.

На заключення роботи семінару творчий вчитель НВК "Межиріцька ЗОШ І-ІІІ ст. - ДНЗ" Швець Оксана Володимирівна, учні якої неодноразово також були лауреатами обласного туру Всеукраїнської олімпіади з трудового навчання, провела майстер-клас по оволодінню технологією плетіння з паперових трубочок.

Переглядів: 1923 |
!!! ВАЖЛИВО !!!
















Copyright Yagodka © 2024

За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації з сайту, гіперпосилання на сайт «Управління освіти, молоді та спорту Острозької райдержадмініністрації» – ostrog.at.ua – є обов'язковим.


Створити безкоштовний сайт на uCoz