Четвер, 02.05.2024, 17:54
Вітаю Вас Гість | RSS

Block title
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Мапа

Головна » 2017 » Травень » 15 » 15.05.2017 року на базі Хорівської ЗОШ І-ІІІ ст. відбувся семінар-практикум вчителів трудового навчання, "Технологій"
12:02
15.05.2017 року на базі Хорівської ЗОШ І-ІІІ ст. відбувся семінар-практикум вчителів трудового навчання, "Технологій"

15 травня 2017 року на базі Хорівської ЗОШ І-ІІІ ст. відбувся семінар-практикум з вчителями трудового навчання та технології з теми:

   В ході семінару учителі трудового навчання району ознайомилися з навчальним закладом, його історією та сьогоденням. Адміністрація навчального закладу ознайомили з творчим портретом Гаврилюка Ю.Ю., учителя трудового навчання даного навчального закладу та спрезентували його досвід роботи по темі "Використання ІКТ на уроках трудового навчання". Учасники семінару мали можливість відвідати відкритий урок: "Технологічний процес виготовлення кухонної лопатки" у 5 класі.

   В інформаційному модулі заняття учасників семінару піднімали питання:

- "Компетентнісно-орієнтований урок - шлях до набуття школярами життєвих компетентностей, формування в них творчої особистості" (методист МК відділу освіти М.Домащук)

"Сучасний урок у контексті компетентнісного підходу" (Керівник методоб"єднання, учитель Оженинської ЗОШ №1 І-ІІІ ст. Т.Гаврилюк)

З слухачами був проведений тренінг "Сучасний компетентнісний урок. Яким йому бути?".

  

   Також була можливість ознайомитися з постійнодіючою виставкою творчих робіт та проектів учнів школи.

  

По закінченню роботи було влаштовано обмін думками з теми семінару у формі "Вільний мікрофон" та були напрацьовані РЕКОМЕНДАЦІЇ.

З матеріалами семінару та рекомендаціями можна ознайомитися тут.

Переглядів: 704 |
!!! ВАЖЛИВО !!!
















Copyright Yagodka © 2024

За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації з сайту, гіперпосилання на сайт «Управління освіти, молоді та спорту Острозької райдержадмініністрації» – ostrog.at.ua – є обов'язковим.


Створити безкоштовний сайт на uCoz