Субота, 04.05.2024, 19:37
Вітаю Вас Гість | RSS

Block title
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Мапа

Головна » 2017 » Березень » 28 » Батьківські збори на тему: «Роль і місце родини у формуванні навичок безпечної поведінки дітей в Інтернеті»
13:59
Батьківські збори на тему: «Роль і місце родини у формуванні навичок безпечної поведінки дітей в Інтернеті»

    24 березня у НВК « Білашівська ЗОШ І-ІІІ ступенів – дитячий садок» відбулися батьківські збори на тему: «Роль і місце родини у формуванні навичок безпечної поведінки дітей в Інтернеті».

    Ніхто не може заперечити, що на сьогоднішній день проблема безпеки дітей в мережі Інтернет постала особливо гостро. Відомо, що підлітки в період формування самооцінки шукають підтримки серед своїх друзів, а не у родинному колі. Діти, як найбільш активна й допитлива аудиторія, часто першими знайомляться з новими технологіями, особливо їх приваблює Інтернет. У цьому є як позитивний бік, підвищення рівня ерудиції, формування навичок спілкування з людьми, так і негативні моменти.

                          

    Саме про негативний вплив Інтернету на здоров’я, психіку дітей йшла мова на зборах. Перед батьками виступили заступник директора з виховної роботи Ковальчук Р. М., шкільний психолог Остроголова Т. Р., медична сестра Мудрик О. В. На зустріч з батьками був запрошений старший інспектор ювенальної превенції Острозького відділу поліції ГУНП в Рівненській області Шевчук Т. І. Він проінформували присутніх про кримінальну відповідальність батьків та підлітків, а також надав інформацію стосовно небезпечних груп в соціальній мережі «Контакт»: «Тихий дім», «Синій кит», «Рожева фея», в які можуть бути втягнені діти.

    Батьки мали змогу переглянути соціальний ролик «Правила безпеки і Інтернеті»

Переглядів: 498 |
!!! ВАЖЛИВО !!!
















Copyright Yagodka © 2024

За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації з сайту, гіперпосилання на сайт «Управління освіти, молоді та спорту Острозької райдержадмініністрації» – ostrog.at.ua – є обов'язковим.


Створити безкоштовний сайт на uCoz