Вівторок, 30.04.2024, 02:12
Вітаю Вас Гість | RSS

Block title
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Мапа

Головна » 2016 » Листопад » 10 » Обласна Школа методиста психологічної служби
15:24
Обласна Школа методиста психологічної служби

Обдарованість дитини… Що це таке? Можливо, це своєрідна іскра Божа, яку треба відшукати в її душі і допомогти не тільки не згаснути, спалахнути полум’ям. Завдання школи – підтримати учні і розвинути його здібності, підготувати грунт для того, щоб ці здібності було реалізовано. Саме з метою оптимізації роботи з обдарованими дітьми 1 листопада 2016 року на базі НВК «Оженинська ЗОШ І-ІІІ ст.(ліцей) – дошкільний навчальний заклад (ясла-садок)» ім. Т.Г. Шевченка відбулося засідання обласної Школи методиста з психологічної служби з теми ««Психологічний супровід розвитку обдарованих дітей в освітньому просторі».

Директор НВК «Оженинська ЗОШ І-ІІІ ст. ЗОШ І-ІІІ ст. (ліцей) – дошкільний навчальний заклад (дитячий садок) ім. Т.Г. Шевченка» розповіла творення сприятливого середовища для розвитку творчого потенціалу учнів у закладі та провела експрес-екскурс.

Практичний психолог НВК «Оженинська ЗОШ І-ІІІст.(ліцей) – дошкільний навчальний заклад (ясла-садок)» ім. Т.Г. Шевченка Коломис А.М. розповіла про інтегровані уроки з психологом в роботі з обдарованими дітьми та показала фрагмент  інтегрованого уроку природознавства. Також учасники засідання мали можливість відвідати відкрите засідання гуртка «Природолюби» (вчитель Білик Валентина Леонідівна) та урок  історії «З історії першої школи села Оженин» (вчитель Гущук Тетяна Олексіївна).

Методист РМК відділу освіти Острозької районної державної адміністрації Остапчук Жанна Анатоліївна розповіла про забезпечення методичного супроводу у діяльності психологічної служби району з обдарованими дітьми та учнями. Практичний психолог Могилянівської ЗОШ І-ІІІ ст. поділилася досвідом щодо  виявлення та розвитку обдарованості  у  дітей  дошкільного  та  молодшого шкільного віку.

Про забезпечення   психологічного   супроводу розвитку   дитячої обдарованості розповіла Ярмолюк Інна Іванівна, практичний психолог НВК «Сіянцівська ЗОШ І – ІІІ ст. – дитячий садок». Соціальний педагог Плосківської ЗОШ І – ІІІ ст. Цюх Наталія Василівна    ознайомила із соціально-педагогічними чинниками розвитку творчих здібностей старшокласників.

         На завершення практичної частини засідання практичний психолог Плосківської ЗОШ І-ІІІ ст. Галімська К.О.  запросила учасників у «майстерню творчості» та провела із ними майстер-клас.

 За традицією гостям представили вітальний концерт вихованців закладу.

Переглядів: 429 |
!!! ВАЖЛИВО !!!
















Copyright Yagodka © 2024

За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації з сайту, гіперпосилання на сайт «Управління освіти, молоді та спорту Острозької райдержадмініністрації» – ostrog.at.ua – є обов'язковим.


Створити безкоштовний сайт на uCoz