Вівторок, 30.04.2024, 03:35
Вітаю Вас Гість | RSS

Block title
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Мапа

Головна » 2012 » Січень » 12 » Відбувся обласний семінар - практикум
15:33
Відбувся обласний семінар - практикум
     21 грудня відбувся обласний семінар - практикум для методистів районних (міських) методичних кабінетів (центрів), що координують питання впровадження інклюзивної освіти.



     Роботу семінару - практикуму  відкрила Мельник Надія Адамівна, завідувач кабінету-центру координації методичної роботи, доцент кафедри управління освітою Рівненського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти. В роботі семінару взяли участь Мельник Ю.В., завідувач кабінету-центру практичної психології та соціальної роботи, яка розповіла про основні напрямки соціально-психологічного супроводу дітей з особливими потребами та Давидюк  Н.В., заступник директора з навчальної роботи Комунального закладу «Острозька спеціальна загальноосвітня школа-інтернат №2 І-ІІст.» визначила особливості навчання учнів з особливими освітніми потребами. 



     Вчителі НВК "Мощаницька ЗОШ  І-ІІІ ст.- дитячий садок” представили фрагменти уроків в класах, в яких навчаються діти з особливими освітніми потребами. Практичний психолог даного закладу Середюк Л.В. провела ділову гру, мета якої – формування толерантного ставлення  педагогів до дітей з особливими потребами.
     Методист РМК Остапчук Ж.А. ознайомила учасників семінару-практикуму з результатами психолого-педагогічного дослідження з питань впровадження інклюзивної освіти, проведеного в навчальних закладах району.
Переглядів: 839 |
!!! ВАЖЛИВО !!!
















Copyright Yagodka © 2024

За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації з сайту, гіперпосилання на сайт «Управління освіти, молоді та спорту Острозької райдержадмініністрації» – ostrog.at.ua – є обов'язковим.


Створити безкоштовний сайт на uCoz