Вівторок, 30.04.2024, 08:04
Вітаю Вас Гість | RSS

Block title
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Мапа

Головна » 2012 » Січень » 17 » Засідання Школи новопризначеного керівника
15:29
Засідання Школи новопризначеного керівника
     11 січня 2012  у  Могилянівської ЗОШ І-ІІІ ст. відбулося чергове засідання Школи новопризначеного керівника. У засіданні взяли участь голова  Острозької районної державної адміністрації В.І.Дума та начальник  відділу освіти райдержадміністрації   О.В. Коломис.

     В.І. Дума у своєму виступі   наголосив на необхідності формування професійної компетенції  новопризначених керівників закладів освіти району в системі управління якістю освіти. 

     О.В.Коломис ознайомив присутніх з основними пріоритетними напрямками розвитку освітянської галузі району. 

Про створення та забезпечення ефективного функціонування інноваційного простору загальноосвітніх навчальних закладів району, управлінсько-методичний аспект, розповіла завідуюча районним методичним кабінетом О.Г.Лисенко.

     В ході роботи Школи новопризначеного керівника був проведений «Майстер – клас» директора Могилянівської ЗОШ І-ІІІст. І.Ф. Петлюка з теми «Ділова документація загальноосвітнього закладу та вимоги до її ведення».

     Новопризначені керівники відвідали  «Творчу лабораторію» заступника з навчально-виховної роботи І.І. Томашевської, яка поділилася досвідом планування навчально-виховної роботи школи. Також з учасниками  Школи був проведений тренінг для виявлення особливостей професійної діяльності новопризначеного директора.
 
     На завершення , педагогічно-учнівський колектив, щиро віншував всіх присутніх колядками та щедрівками.


Переглядів: 797 |
!!! ВАЖЛИВО !!!
















Copyright Yagodka © 2024

За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації з сайту, гіперпосилання на сайт «Управління освіти, молоді та спорту Острозької райдержадмініністрації» – ostrog.at.ua – є обов'язковим.


Створити безкоштовний сайт на uCoz