Четвер, 02.05.2024, 14:53
Вітаю Вас Гість | RSS

Block title
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Мапа

Головна » 2012 » Жовтень » 11 » 10 жовтня відбулося виїзне засідання Острозької районної міжвідомчої координаційно-методичної ради з правової освіти
12:59
10 жовтня відбулося виїзне засідання Острозької районної міжвідомчої координаційно-методичної ради з правової освіти

10 жовтня 2012 року у Вельбівненській ЗОШ І-ІІІ ст.. відбулося виїзне засідання Острозької районної міжвідомчої координаційно-методичної ради з правової освіти, яке очолює заступник голови райдержадміністрації Н.А. Ковальчук.

На засіданні ради були присутні члени комісії, у склад якої входять керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, заступники директорів загальноосвітніх закладів району з виховної роботи та навчально – виховної роботи.

Метою засідання було представлення системи роботи Вельбівненської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів стосовно правової освіти та превентивного виховання, показ окремих виховних заходів по правовій освіті та надання практичної та методичної допомоги з питань організації та проведення правової роботи.

Присутні мали змогу бути присутніми на брейн-рингу на правову тематику між учнями 10-11 класів, на засіданні учнівського активу з елементами тренінгу «Як контролювати себе». Також було проведено заняття у 8-9 класах на тему «Попередження насильства у молодіжному середовищі», яке провели консультанти юридичної клініки «Pro Bono» при Національному університеті  «Острозька Академія».

По завершенню засідання ради його учасники поділилися своїми думками щодо проблем, які виникають у роботі навчальних закладів з попередження злочинності та профілактики правопорушень серед учнівської молоді.

Переглядів: 693 |
!!! ВАЖЛИВО !!!
















Copyright Yagodka © 2024

За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації з сайту, гіперпосилання на сайт «Управління освіти, молоді та спорту Острозької райдержадмініністрації» – ostrog.at.ua – є обов'язковим.


Створити безкоштовний сайт на uCoz