Неділя, 05.05.2024, 05:16
Вітаю Вас Гість | RSS

Block title
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Мапа

Головна » 2013 » Квітень » 16 » 11 квітня 2013 року відбувся семінар- практикум для вчителів Захисту Вітчизни та основ медичних знань
10:17
11 квітня 2013 року відбувся семінар- практикум для вчителів Захисту Вітчизни та основ медичних знань

11 квітня 2013 року на базі НВК «Оженинська ЗОШ І-ІІІ ступенів (ліцей)-ДНЗ» відбувся семінар- практикум для вчителів Захисту Вітчизни та основ медичних знань. В ході семінару розглядалися теоретичні питання щодо покращення викладання даних предметів та з метою зацікавленості дітей і підвищення рівня навченості. Демчук В.М. виступив перед присутніми із теми «Використання ІКТ на уроках ЗВ та ОМЗ»


Для молодих спеціалістів ще раз наголосили на введені класних журналів та правильності записів у них на завершення навчального року.


У практичній частині семінару вчителі мали можливість відвідати уроки у 10-А класі (дівчата) з теми «Асептика та антисептика. Перша медична допомога при пораненні» проводила Українець Т.Л. з використанням інтерактивних методів навчання – робота в групах, складання алгоритмів, обговорення ситуації. Вчителі ЗВ відвідали урок з теми «Правила розміщення і повсякденної діяльності військовослужбовців. Поняття про внутрішній порядок»


За «круглим столом» обговорили плюси та мінуси уроку. Висловили рекомендації, щодо покращення викладання та реалізування завдань даного предмету.


 

 

 

 

Переглядів: 863 |
!!! ВАЖЛИВО !!!
















Copyright Yagodka © 2024

За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації з сайту, гіперпосилання на сайт «Управління освіти, молоді та спорту Острозької райдержадмініністрації» – ostrog.at.ua – є обов'язковим.


Створити безкоштовний сайт на uCoz