Четвер, 02.05.2024, 10:58
Вітаю Вас Гість | RSS

Block title
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Мапа

Головна » 2012 » Жовтень » 16 » 14 жовтня 2012 року відбувся щорічний фестиваль-конкурс «Повстанські ночі»
16:08
14 жовтня 2012 року відбувся щорічний фестиваль-конкурс «Повстанські ночі»

             14 жовтня 2012 року в лісовому масиві біля села Межиріч відбувся щорічний фестиваль-конкурс повстанської та патріотичної пісні серед учнівських колективів загальноосвітніх навчальних закладів району «Повстанські ночі».

            В конкурсі взяло участь 11 учнівських колективів. У їхньому виконанні прозвучали пісні на задану тематику. Всіх учасників привітали заступник голови районної державної адміністрації Стрілецька В. В. та начальник відділу освіти Коломис О. В.

            Журі, у складі: заступник голови районної державної адміністрації Стрілецька В. В., методист районного методичного кабінету відділу освіти Ягодка С. Р. та директор Острозького РБШ Дьяков А. Р. було поставлено не легке завдання, а саме визначити переможця.

            За підсумками конкурсу перше місце та прапор фестивалю отримав учнівський колектив Плосківської ЗОШ І-ІІІ ст… який виконав пісню «Осіння нічка», під керівництвом Сороки Т. 


            Друге місце посіла учениця НВК «Оженинська ЗОШ І-ІІІ ст.. (ліцей) – дитячий садок» Тимощук Єлизавета під керівництвом Тимощук О.. У її виконанні прозвучала пісня «Далеко, далеко у лісі».


            А третім місцем було відзначено учнівський колектив Хорівської ЗОШ І-ІІІ ст.., у виконанні якого прозвучала пісня «Йшли селом партизани» під керівництвом Перепелиці І.


            Під час фестивалю учасники мали змогу поласувати смачною кашею та гарячим чаєм.


Переглядів: 739 |
!!! ВАЖЛИВО !!!
















Copyright Yagodka © 2024

За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації з сайту, гіперпосилання на сайт «Управління освіти, молоді та спорту Острозької райдержадмініністрації» – ostrog.at.ua – є обов'язковим.


Створити безкоштовний сайт на uCoz