Середа, 24.04.2024, 21:10
Вітаю Вас Гість | RSS

Block title
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Мапа

Головна » 2013 » Лютий » 26 » 19 лютого 2013 року відбувся районний епізодичний семінар-практикум вчителів природознавства
11:20
19 лютого 2013 року відбувся районний епізодичний семінар-практикум вчителів природознавства

19 лютого 2013 року на базі НВК «Оженинська ЗОШ І-ІІІ ступенів (ліцей) – ДНЗ» відбувся районний епізодичний семінар-практикум вчителів природознавства за темою «Розвиток інтересу учнів до вивчення природознавства». На засіданні методист відділу освіти Кузьменко Н.В. наголосила на вимогах до викладання природознавства за новим Державним стандартом базової та повної загальної середньої освіти та про місце природознавства в системі природничої освіти школярів. В ході круглого столу вчителі мали змогу поділитися своїми напрацюваннями щодо шляхів підвищення інтересу учнів до вивчення природознавства.

У творчій лабораторії-кабінеті природознавства і географії Сорочук С.І презентувала використання Педагогічного програмного засобу (ППЗ) на уроках природознавства. Учасники семінару мали можливість змоделювати уроки природознавства із застосуванням інтерактивних технологій.





Переглядів: 670 |
!!! ВАЖЛИВО !!!
















Copyright Yagodka © 2024

За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації з сайту, гіперпосилання на сайт «Управління освіти, молоді та спорту Острозької райдержадмініністрації» – ostrog.at.ua – є обов'язковим.


Створити безкоштовний сайт на uCoz