П`ятниця, 26.04.2024, 23:01
Вітаю Вас Гість | RSS

Block title
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Мапа

Головна » 2017 » Лютий » 20 » 20 лютого у НВК «Оженинська ЗОШ І-ІІІ ст. (ліцей) – ДНЗ» ім. Т.Г.Шевченка була проведена лінійка-реквієм «Солоний Хрещатик»
14:06
20 лютого у НВК «Оженинська ЗОШ І-ІІІ ст. (ліцей) – ДНЗ» ім. Т.Г.Шевченка була проведена лінійка-реквієм «Солоний Хрещатик»

   Патріотизм – це одна із ланок людського характеру. Він, подібно до любові, керує людською свідомістю, заставляючи робити великі і малі вчинки в ім’я своєї Батьківщини.

   Історія будь-якого народу містить періоди, дати, які є вирішальними і доленосними в його житті. Ми повинні пам’ятати і не забувати героїчні сторінки, коли проливали кров патріоти. Адже хто не знає минулого, той не вартий майбутнього.

   20 лютого у НВК «Оженинська ЗОШ І-ІІІ ст. (ліцей) – дошкільний навчальний заклад (ясла-садок)» імені Т.Г.Шевченка була проведена лінійка-реквієм «Солоний Хрещатик» присвячена Героям Небесної Сотні.

   Історія і сучасність України – це твір героїв України, це діло людей, які віддали всі свої сили, і своє життя для добра українського народу: його свободи і державності, могутності і процвітання. Україна – це діло героїв, які поставили добро рідного народу понад свої особисті та будь-які інші інтереси і були вірними своїй ідеї до останнього подиху.

Переглядів: 416 |
!!! ВАЖЛИВО !!!
















Copyright Yagodka © 2024

За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації з сайту, гіперпосилання на сайт «Управління освіти, молоді та спорту Острозької райдержадмініністрації» – ostrog.at.ua – є обов'язковим.


Створити безкоштовний сайт на uCoz