Понеділок, 06.05.2024, 23:59
Вітаю Вас Гість | RSS

Block title
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Мапа

Головна » 2013 » Квітень » 5 » 3 квітня 2013 р. відбувся семінар – практикум вчителів фізики загальноосвітніх закладів району з теми «Професійне зростання вчителя»
09:28
3 квітня 2013 р. відбувся семінар – практикум вчителів фізики загальноосвітніх закладів району з теми «Професійне зростання вчителя»

На базі НВК «Оженинська ЗОШ І – ІІІ ст.. (ліцей) – ДНЗ» 03 квітня 2013 р. відбувся семінар – практикум вчителів фізики загальноосвітніх закладів району з теми  «Професійне зростання  вчителя». В плані семінару відвідали урок у 10 – А класі «Рідкі кристали. Полімери.», який провела Олена Станіславівна Самохіна.


Після уроку відбулася бесіда за круглим столом «Професійне зростання  вчителя» з метою підвищення рівня професійної компетентності вчителів фізики та астрономії. Із інноваційними умовами професійного вдосконалення ознайомила О.С.Самохіна не лише практично, а й теоретично. Володимир Миколайович Демчук ознайомив вчителів із вивченням та впровадженням передового педагогічного досвіду, а також охарактеризував вчителів області, досвід яких вивчається та впроваджується.  Остапчук О.С. (вчитель фізики Вілійської ЗОШ ) виступала з питанням «Комплексний підхід до формування професійної компетентності педагогів.»

 Поділився своїм досвідом з питання «Застосування інтерактивних методів викладання і нестандартних форм проведення занять з фізики.» Бабій Г.А. (вчитель фізики Кутянківської ЗОШ І – ІІ ст.).  Кожен вчитель мав змогу поділитися власним досвідом з даного питання.


Після підведення підсумків семінару вчителі відвідали виставкову залу стендів «Україна в роки Другої світової війни».


Переглядів: 759 |
!!! ВАЖЛИВО !!!
















Copyright Yagodka © 2024

За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації з сайту, гіперпосилання на сайт «Управління освіти, молоді та спорту Острозької райдержадмініністрації» – ostrog.at.ua – є обов'язковим.


Створити безкоштовний сайт на uCoz