Понеділок, 06.05.2024, 01:12
Вітаю Вас Гість | RSS

Block title
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Мапа

Головна » 2012 » Грудень » 11 » Атестація педагогічних працівників – джерело педагогічної майстерності
10:08
Атестація педагогічних працівників – джерело педагогічної майстерності

5 грудня 2012 року на базі НВК «Оженинська ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2 – ДНЗ», директором якого є Коваль Ольга Леонтіївна, відбувся семінар-практикум заступників з навчально-виховної роботи на тему «Атестація педагогічних працівників – джерело педагогічної майстерності».



Присутніми на даному заході були начальник відділу освіти Острозької райдержадміністрації Коломис О.В., завідувач районним навчально-методичним кабінетом Лисенко О.Г., заступники директорів з навчально-виховної роботи  шкіл району, дирекція та вчителі, що атестуються навчального закладу, що проводив семінар.

Впродовж семінару були розглянуті питання планування та організації методичної роботи педагога, що атестується, про які розповіла завідувач районним методичним кабінетом Лисенко О.Г.

Начальник відділу освіти Коломис О.В. порушив питання об’єктивності  в оцінці атестаційною комісією педагогічної майстерності вчителя, що атестується, відповідно до вимог рівня професійної підготовки та кваліфікації педагогічних працівників при присвоєнні їм кваліфікаційних категорій.

Учасники ознайомились з діяльністю навчального закладу, який порушувала директор Коваль О.Л.. Вчителями , що атестуються, були проведені уроки з використанням інформаційно-комунікативних технологій, новітніх методів і прийомів навчання. Зокрема урок християнської етики, 5 клас (вчитель Задорожна Н.В.); читання, 4 клас (вчитель Жукова Н.Ф.); англійської мови, 8 клас (вчитель Петриченко В.А.); брейн-ринг з історії, 8-11 класи (вчитель Лунін М.М.); виховний захід «Оженин – це не просто село, це моя Батьківщина, хоч і мала, а все ж найближча і найрідніша» (вчитель, завідувач шкільним музеєм Журик С.Ф.)



Заступник директора навчально-виховної роботи Дрозд О.М. розповів про теоретичні джерела і практичні орієнтири при проведенні атестації педагогічних працівників.

Також учасникам семінару було запропоновано фрагмент засідання атестаційної комісії, на якому головувала директор закладу Коваль О.Л.

Члени атестаційної комісії, Дрозд О.М., Гузь Л.М., Шостак Т.М., Сокотун О.В. , проаналізували відвідані уроки, дали оцінку рівню професійної майстерності вчителів, що атестуються, які, в свою чергу, дали самооцінку відкритих уроків.

 

Переглядів: 886 |
!!! ВАЖЛИВО !!!
















Copyright Yagodka © 2024

За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації з сайту, гіперпосилання на сайт «Управління освіти, молоді та спорту Острозької райдержадмініністрації» – ostrog.at.ua – є обов'язковим.


Створити безкоштовний сайт на uCoz