Середа, 24.04.2024, 21:40
Вітаю Вас Гість | RSS

Block title
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Мапа

Головна » 2011 » Квітень » 29 » «АТОМНА ЕНЕРГЕТИКА І МИ»
19:01
«АТОМНА ЕНЕРГЕТИКА І МИ»
29 квітня 2011 року о 14.00 в приміщенні центральної міської бібліотеки міста Нетішин відбулося нагородження переможців ХVІІ регіонального конкурсу дитячої творчості «АТОМНА ЕНЕРГЕТИКА І МИ».


Учні загальноосвітніх закладів  Острозького району також взяли участь в конкурсі та були відзначені грамотами, дипломами і грошовими винагородами.

Найкращими були:

Кулибчук Ярослав, Оженинський НВК, 11 клас;

Стецюк Марія, Оженинський НВК, 6б клас;

Уткін Сергій, Сіянцівська ЗОШ І-ІІІ ст, 3 клас;

Назарук Юрій, Грем’яцька ЗОШ І-ІІІ ст., 11 клас;

Шкрибій Василь, Хорівська ЗОШ І-ІІІ ст., 8 клас.


Учасники конкурсу відвідали краєзнавчий музей міста Нетішин, де докладно розповіли про історію будівництва Хмельницької АЕС, міста – супутника Нетішин. Переглянули документальний фільм «На шляху до майбутнього» в прес-залі інформаційного центру ХАЕС. Згодом поласували смачним обідом та побували на оглядовому майданчику, де ще послухали цікаву розповідь і отримали відповіді на ряд запитань.

Відокремлений підрозділ «Хмельницька АЕС» виніс подяку відділу освіти Острозької РДА за участь у ХVІІ регіональному конкурсі «АТОМНА ЕНЕРГЕТИКА І МИ».

Переглядів: 13790 |
!!! ВАЖЛИВО !!!
















Copyright Yagodka © 2024

За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації з сайту, гіперпосилання на сайт «Управління освіти, молоді та спорту Острозької райдержадмініністрації» – ostrog.at.ua – є обов'язковим.


Створити безкоштовний сайт на uCoz