Неділя, 28.04.2024, 23:13
Вітаю Вас Гість | RSS

Block title
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Мапа

Головна » 2013 » Квітень » 29 » Cемінар–практикум заступників директорів з виховної роботи
12:07
Cемінар–практикум заступників директорів з виховної роботи
     В рамках районного семінару – практикуму заступників директорів з виховної роботи  по темі: «Організація позакласної та позаурочної роботи загальноосвітнього навчального закладу» який було організовано дирекцією НВК «Почапківська ЗОШ І-ІІст.- дитячий садок» 16 квітня 2013 року (директор – Ткачук Алла Іванівна, заступник директора з навчально – виховної роботи Монах Антоніна Дмитрівна), відбувся обмін досвідом  роботи з освітянами міста Корця.

     З теплою посмішкою зустріли педагоги Корецького НВК «Школа І-ІІст. – ліцей» своїх колег з Острозького району.



     Рогальчук Оксана Вікторівна, заступник директора з виховної роботи, Корецького НВК «Школа І-ІІст. – ліцей» , презентувала краєзнавчу діяльність закладу у системі позакласної роботи.



     Ясковець Олена Василівна, заступник з науково-методичної роботи, презентувала роботу науково-дослідного учнівського об’єднання «Гармонія». Учасники семінару  мали можливість побувати в Корецькому монастирі, краєзнавчому музеї м. Корця, на руїнах Корецького замку та відвідали Корецький костел Святого Антонія.

Методист відділу освіти
Ягодка С.Р.


Переглядів: 875 |
!!! ВАЖЛИВО !!!
















Copyright Yagodka © 2024

За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації з сайту, гіперпосилання на сайт «Управління освіти, молоді та спорту Острозької райдержадмініністрації» – ostrog.at.ua – є обов'язковим.


Створити безкоштовний сайт на uCoz