Неділя, 05.05.2024, 21:31
Вітаю Вас Гість | RSS

Block title
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Мапа

Головна » 2014 » Травень » 16 » Цілуємо руки наших матерів
07:21
Цілуємо руки наших матерів

Нічого кращого немає,
Як тая мати молодая
З своїм дитяточком малим…
Т.Г. Шевченко


     Одним із найдушевніших і найтепліших свят –  є День матері. У багатьох країнах світу відзначають День матері 13 травня. В Україні – цей день відзначається в другу неділю травня.
     День матері – це одне з самих зворушливих свят, тому що кожен з нас з дитинства і до своїх останніх днів несе в своїй душі єдиний і неповторний образ  - образ своєї мами, яка все зрозуміє, простить, завжди підтримає і буде самовіддано любити незважаючи ні на що. Мама – найближча людина, яка піклується про нас, незалежно від нашого віку, статусу, сімейного стану, майже єдина людина, яка любить нас безумовною, щирою любов’ю.
     День матері – свято любові і поваги, і єдиним справжнім подарунком у цей день є вираз взаємної любові. Любов матері – основа і джерело життя. У цілому світі мірою гідності людини вважається її вдячність матері за життя, за всі її старання, за виховання дітей.


 
     Саме з нагоди Дня матері в Будинку культури  с.Грозів, пройшов захід, що мав назву «Цілуємо руки наших матерів». Підготували його вихованці театрального гуртка «Промінчик» НВК «ГрозівськаЗОШ І-ІІ ст.-ДНЗ».
     На святковий захід прийшли матусі, бабусі, адже  саме вони бережуть коріння роду та гарно виховують своїх дітей.
     Цікаве та щире спілкування, розваги та конкурси – такою була програма свята. Всі учасники свята  отримали можливість продемонстру¬вати свої здібності, вміння і таланти.  По завершенню свята багатодітні мами отримали грамоти за сумлінне та добросовісне виховання дітей. Також, під час свята всі бажаючі глядачі  мали змогу відвідати  виставку  малюнків учнів Грозівської ЗОШ І-ІІ ст. – «Мати – берегиня роду».
     Щастя й краса материнства в усі століття оспівувалися кращими художниками і поетами. І невипадково – від того, наскільки шанована в державі жінка, яка виховує дітей, можна визначити ступінь культури й благополуччя суспільства. Щасливі діти ростуть в дружній родині й під опікою щасливої матері.
     В цей день ми від усієї душі вітаємо дорогих мам з їх святом. Хай світлом і добром відгукуються в душах дітей Ваші нескінченні турботи, терпіння, любов і відданість, і нехай у віках живе крилате та благословенне слово – Мати!

Ангеліна Токмін
керівник театрального гуртка «Промінчик»
НВК «Грозівська ЗОШ І-ІІ ст.-ДНЗ»

Ягодка С.Р.
методист РМК

Переглядів: 690 |
!!! ВАЖЛИВО !!!
















Copyright Yagodka © 2024

За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації з сайту, гіперпосилання на сайт «Управління освіти, молоді та спорту Острозької райдержадмініністрації» – ostrog.at.ua – є обов'язковим.


Створити безкоштовний сайт на uCoz