П`ятниця, 26.04.2024, 01:06
Вітаю Вас Гість | RSS

Block title
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Мапа

Головна » 2013 » Лютий » 20 » День Валентина
16:50
День Валентина

Нещодавно години гарного настрою подарували гуртківці творчих об’єднань «Туристичний» та «Культура мови та спілкування»  Острозького районного Будинку школяра на базі Вельбівненської ЗОШ І-ІІІст. , протягом  конкурсно-розважальної програми  «Дружній вернісаж» до Дня святого Валентина .

Протягом конкурсно – розважальної програми, завдяки ведучим Вишневській Марії та Вишневській Ларіні , присутні познайомились з історією виникнення свята.


Безпосередню участь у програмі взяли дев’ять пар учасників: Муштук Роман та Калабська Марина, Ващук Дем’ян та Мартинюк Вікторія, Приймак Сергій та Яремчук Інна, Матвійчук Катерина та Гаврилюк Вадим, Конончук Леонід та  Бортник Анастасія, Заєдінов Олександр      та Сафоник Сніжана, Ваколюк Сергій та Ярмолюк Іванна, Коваль Роман та Герчук Катерина,  Давидюк Назар та Вознок Вікторія.

Протягом конкурсно –розважальної програми, присутні мали змогу пограти в ігри, виконати цікаві завдання , відгадати загадки- жарти та проявити ерудицію протягом конкурсів  «Незвичайна математика»,       «Доповни прислів’я» ,   «Скажи навпаки», а також знайти гідний вихід з неординарних ситуацій. Дівчатка також  проявили свої кулінарні знання, а хлопчики силу та вправність.





В результаті роботи, журі визначили переможців: Матвійчук Катерину та Гаврилюка Вадима. 

Свято було хвилюючим радісним , цікавим та щедрими на оплески.

 

Переглядів: 816 |
!!! ВАЖЛИВО !!!
















Copyright Yagodka © 2024

За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації з сайту, гіперпосилання на сайт «Управління освіти, молоді та спорту Острозької райдержадмініністрації» – ostrog.at.ua – є обов'язковим.


Створити безкоштовний сайт на uCoz