Вівторок, 30.04.2024, 05:05
Вітаю Вас Гість | RSS

Block title
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Мапа

Головна » 2013 » Квітень » 12 » «Дівчинка-весна»
11:38
«Дівчинка-весна»

Нещодавно Острозький районний Будинок школяра  задзве­нів дитячими голосами юних артистів, конкурсанток та їхніх уболівальників. Адже вже стало доброю традицією в Острозькому РБШ кожної вени проводити конкурс краси, чарівності, кмітливості та унікальності «Дівчинка-весна».    

За це звання змагалися тринадцять  учасниць: Шабатіна Іванна, Вакарчук Владислава, Татарчук Ольга, Матвійчук Катерина, Вишневська Марія, Буян Іванна, Бортник Анастасія, Корнійчук Анастасія, Калабська Марина, Вознюк Вікторія, Вишневська Ларіна, Буян Ірина, Ярмолюк Іванна. Всі вони гуртківці творчих об’єднань: «Екологічний» (керівник Корнійчук Є.І.),«Туристичний» (керівник Левчук М.С.), «Культура мови та спілкування» (керівник Грицюк Л.С.), «Барви бісеру» (керівник Алексеєнко Н.Ю), «Образотворче мистецтво» (керівник Кріпак Т.).

Творчі виступи конкурсанток були напрочуд яскравими та змістовними. Учасниці продемонстрували загальну культуру, сміливість та винахідливість, оригінальність. На конкурсанток чекали різні випробування. Учасниці змагалися у п’яти конкурсах.

Додати  конкурсу святкового настрою допомогли : фольклорний ансамбль ОРБШ (керівник Наталія Ярмолович),  який запропонували глядачам цікаві вокальні номери.


Вітання хлопчиків творчого об’єднання «Культура мови та спілкування» конкурсанткам ,  журі і глядачам, а також гуморески у виконанні  Вадима Гаврилюка.


Запальні танці виконали учасники танцювальних колективів Будинку школяра під керівництвом Наталії Дзюбук та Олени Завадської. 



Визначити  переможців журі було дуже нелегко. І все ж зійшлися на тому, що звання «Міс-2013» у конкурсі «Дівчинка-весна» заслужила Бортник Анастасія.

Коли наступила хвилююча мить нагородження, всі учасниці отримали подарунки та грамоти з відзнаками у різних номінаціях.


 


Переглядів: 851 |
!!! ВАЖЛИВО !!!
















Copyright Yagodka © 2024

За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації з сайту, гіперпосилання на сайт «Управління освіти, молоді та спорту Острозької райдержадмініністрації» – ostrog.at.ua – є обов'язковим.


Створити безкоштовний сайт на uCoz