Субота, 04.05.2024, 16:41
Вітаю Вас Гість | RSS

Block title
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Мапа

Головна » 2014 » Жовтень » 22 » Фестиваль патріотичної пісні «Повстанські ночі»
14:45
Фестиваль патріотичної пісні «Повстанські ночі»

Фестиваль патріотичної пісні «Повстанські ночі»

Хай живе, хай живе вільна Україна.
Хай живуть,хай  живуть вічно козаки.
Хай цвіте, хай цвіте червона калина.
Нехай згинуть воріженьки на вічні віки…

Такі мелодійні та патріотичні рядки звучали під час сьомого традиційного фестивалю патріотичної пісні «Повстанські ночі», який відбувся 14 жовтня 2014 року у лісовому масиві поблизу дитячо-санаторного комплексу «Корчагінець». Саме на свято Покрови Пресвятої Богородиці та  в День українського козацтва 12 команд навчальних закладів І-ІІІ ступенів представили виконання патріотичних козацьких пісень. Оцінювали пісенні композиції журі в складі: Богдана Туровича – заступника голови райдержадміністрації та засновників даного фестивалю: Олега Коломиса – в.о. начальника управління освіти, Юрія Ягодки – начальника Острозького відділення страхової компанії «Оранта» та Івана Дячука – директора ПЗ ОДСОК «Корчагінець». У своїх композиціях юні конкурсанти прославляли мужність, відвагу та силу українських козаків, а барвисті букети з грона калини додавали ще більш українсько-патріотичний дух.  Ведучими фестивалю були Людмила Грицюк та Андрій Дьяков, які розповіли усім присутнім учасникам фестивалю про зв’язок релігійного свята Покрови Богородиці з козаками та повстанцями.

За підсумками конкурсу І місце отримав учнівський колектив Грем’яцької ЗОШ І-ІІІст., ІІ місце завоював учнівський колектив Могилянівської ЗОШ І-ІІІст., а ІІІ місце отримав учнівський колектив Розвазької ЗОШ І-ІІІст.. Усі учасники були також нагороджені дипломами за участь у  фестивалі  «Повстанські ночі».

Завершився фестиваль патріотичної пісні «Повстанські ночі» частуванням гарячою  польовою кашею, чаєм,солодощами та хорошим настроєм.

Переглядів: 608 |
!!! ВАЖЛИВО !!!
















Copyright Yagodka © 2024

За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації з сайту, гіперпосилання на сайт «Управління освіти, молоді та спорту Острозької райдержадмініністрації» – ostrog.at.ua – є обов'язковим.


Створити безкоштовний сайт на uCoz