Четвер, 25.04.2024, 17:02
Вітаю Вас Гість | RSS

Block title
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Мапа

Головна » 2017 » Лютий » 27 » Формування  духовно-патріотичної компетентності учнівської молоді
11:11
Формування  духовно-патріотичної компетентності учнівської молоді

        10 лютого 2017  року в Плосківській ЗОШ І-ІІІ ст.  відбувся семінар-практикум заступників директорів з виховної роботи загальноосвітніх закладів Острозького району, на тему: «Формування  духовно-патріотичної компетентності учнівської молоді».

       Основною метою семінару було узагальнення найбільш ефективних форм і  методів духовного та патріотичного виховання школярів. У виступах йшлося про пріоритетні напрямки  виховання підростаючого покоління на сучасному етапі.

       Гостей радо зустріли  учні: Поліщук В., Киричук Т., Казнодій В., Самолюк Д., та другокласники. Директор школи Гурко З.О розповіла про роботу навчального закладу.

     Методист райметодкабінету відділу освіти Остозької РДА  Остапчук Ж.А. розповіла про соціально-психологічні чинники формування громадянської компетенції учнів. Заступник директора з ВР Т.М. Марчук презентувала  проект «Україна у моїм серці» та практикою духовно-патріотичного виховання у їхньому закладі, президент УР «Крок у майбутнє» Титенко Ірина (учениця 10 кл.) ознайомила з роботою міністерств УР, соціальний педагог Цюх Н.В. представила «Моніторинг визначення рівня сформованості національно-патріотичного виховання підлітків».

        У ході семінару відбулися відкриті виховні години у 3 класі «Україна у моїм серці» (кл.кер. Кравцова С.А.), у 6 класі «Україна моя, ти одна, як життя» (кл. кер. Тищук Я.П.) та святковий концерт «Ми нація єдина. Твої ми  діти, Україно!» (п-о Філюк О.В. та муз. кер. Поліщук О.В.).

        Гості відвідали кімнату української духовності та побували на екскурсії у шкільній бібліотеці,  яку підготувала Крутій О.І.

Переглядів: 604 |
!!! ВАЖЛИВО !!!
















Copyright Yagodka © 2024

За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації з сайту, гіперпосилання на сайт «Управління освіти, молоді та спорту Острозької райдержадмініністрації» – ostrog.at.ua – є обов'язковим.


Створити безкоштовний сайт на uCoz