П`ятниця, 19.04.2024, 16:06
Вітаю Вас Гість | RSS

Block title
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Мапа

Головна » 2013 » Лютий » 25 » І ЗНОВУ ЗУСТРІЧ…
13:59
І ЗНОВУ ЗУСТРІЧ…
Роки пролітають , як мить, блискавично,
Здається , недавно плив лебедем вальс,
І дзвоник останній лунав символічно,
Тривожним прощанням освячував вас…
     Дитинство, юність, шкільні роки – частина життя кожної людини, у яку неможливо повернутись. Лише приємні і щасливі спогади, мрії мають чарівну здатність повертати нас у минуле, нагадати нам про найщасливіші роки, коли світ переливався кольорами веселки… Саме на таку зустріч з дитинством, зі шкільними роками покликала своїх випускників  Розвазька ЗОШ І – ІІІ ступенів.



     Колишні учні зустрілися зі своїми вчителями, обмінялися теплими словами із однокласниками, ділилися своїми досягненнями, пригадали своє перше кохання, щасливі миті та невдачі. Спогади! Спогади! Спогади! Їх багато, але приємно те, що, ставши дорослими, вони не забувають і тих, хто їх ростив, і тих, хто їх навчав. Приємно було чути від випускників слова подяки рідній школі, рідним учителям. Пригадували шкільні свята, вечори відпочинку, цікаві уроки. Не обійшлось і без жартів!



     З радістю та захопленням ділилися спогадами про школу ветерани педагогічної праці Михайло Якович Лернер, Євгенія Петрівна Квасюк, Дана Василівна Білик. Всі присутні були приємно вражені тим, як змінилась за ці роки школа.

     Своїм співом радували присутніх учні школи. В дарунок випускникам звучали музичні вітання. До уваги глядачів був представлений уривок з п’єси І.Коломійця «Фараони».

     На вечорі панувала весела й тепла атмосфера. Після урочистої частини випускники мали змогу  пройтися коридорами рідної школи, побувати у своїх класах, посидіти за своїми партами.

     Хочеться подякувати усім випускникам, які   завітали на традиційний вечір – зустрічі.

Переглядів: 712 |
!!! ВАЖЛИВО !!!
















Copyright Yagodka © 2024

За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації з сайту, гіперпосилання на сайт «Управління освіти, молоді та спорту Острозької райдержадмініністрації» – ostrog.at.ua – є обов'язковим.


Створити безкоштовний сайт на uCoz