П`ятниця, 03.05.2024, 13:43
Вітаю Вас Гість | RSS

Block title
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Мапа

Головна » 2016 » Березень » 25 » Я малюю Україну
14:25
Я малюю Україну

Я малюю Україну

Під такою назвою 18.03.2016 року з учнями  7  класу Грем’яцької ЗОШ І –ІІІ ступенів було проведено відкриту виховну годину.

У ході проведення заходу семикласники, у співпраці з класним керівником Івченко Юлією Вікторівною, розповідали про державні  символи України, історію їхнього становлення, декламували вірші про єдність та незалежність нашої країни.  Учень 7 класу Цюх Станіслав  виконав пісню «Україна». Цікаво та пізнавально пройшла вікторина «Про що в народній пісні йдеться?».               Протягом усього заходу учні створювали плакат «Моя Батьківщина – Україна».  Юлія Вікторівна завершила захід словами-побажанням: «Я бажаю, щоб любов до України жила у серці кожного із вас! Ми віримо та щиро надіємось на відродження та кращу долю нашої неньки - України!»

Переглядів: 606 |
!!! ВАЖЛИВО !!!
















Copyright Yagodka © 2024

За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації з сайту, гіперпосилання на сайт «Управління освіти, молоді та спорту Острозької райдержадмініністрації» – ostrog.at.ua – є обов'язковим.


Створити безкоштовний сайт на uCoz