Четвер, 25.04.2024, 02:31
Вітаю Вас Гість | RSS

Block title
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Мапа

Головна » 2013 » Грудень » 4 » «Я щасливая дитина, бо у мене є родина»
11:32
«Я щасливая дитина, бо у мене є родина»



 


Є скарби, заховані в землі, є такі, що розташовані на поверхні і передаються з покоління в покоління. До таких скарбів належить пам’ять роду. Рід, рідня, родина – ось що головне для кожної людини. Мамина пісня, батькова порада бабусина ласка, дідусева казка – все це наша родовідна пам’ять, наші символи, наша історія, наші обереги.

 Не вивітрити з голови цю пам’ять. Зберегти від байдужості, передати у спадок онукам, правнукам - ось наше з вами завдання. 




І з цією метою в Острозькому районному Будинку школяра пройшло свято «Я щасливая дитина, бо у мене є родина», яке підготували гуртківці творчого об’єднання «Народознавство», який функціонує на базі Межиріцького НВК, керівник Фурманець Лариса Василівна. Діти розповідали про свою любов до батьків, дідусів, бабусь, родини, рідної землі.

 



Прикасили свято чудовими українськими  піснями Бартосевич Христина, Фурманець Марія, Остапчук Світлана, Юрчук Марія, Нікітюк Дарина,   Янковська Анастасія.

 



Приємне відчуття родинного тепла панувало протягом свята.

 

Ми, дорослі,  розуміємо, яке велике значення має для виховання дитини материнське тепло, батьківська доброта, підтримка близьких. Тільки сім’я, родина, в якій панує мир, спокій, злагода є найкращим прикладом для дітей. Адже наші діти – це наше майбутнє і тільки від нас залежить якими вони будуть.

 

 

 

 

Переглядів: 734 |
!!! ВАЖЛИВО !!!
















Copyright Yagodka © 2024

За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації з сайту, гіперпосилання на сайт «Управління освіти, молоді та спорту Острозької райдержадмініністрації» – ostrog.at.ua – є обов'язковим.


Створити безкоштовний сайт на uCoz