П`ятниця, 03.05.2024, 17:07
Вітаю Вас Гість | RSS

Block title
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Мапа

Головна » 2014 » Лютий » 12 » Лідерство як вміння надихати і досягати
09:26
Лідерство як вміння надихати і досягати
     Відповідно до плану роботи на 2014 рік, 20 січня відбулося засідання школи управлінської майстерності для лідерів та координаторів учнівського самоврядування на тему: «Лідерство як вміння надихати та досягати».

     У засіданні взяли участь: 25 лідерів обласної ради старшокласників Рівненщини та обласної ради учнівського самоврядування професійно-технічних навчальних закладів «Лідер», 20 координаторів районних (міських) рад учнівського самоврядування, координатор обласної ради старшокласників, головний спеціаліст управління освіти і науки облдержадміністрації А.Ровкач, координатор обласної ради учнівського самоврядування професійно-технічних навчальних закладів «Лідер», методист Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Рівненській області Р.Середа.
 


     Представниками з Острозького району були: голова Районної ради старшокласників – Токунова Ю. та координатор Токмін А.О.

     У рамках заходу лідери звітували про роботу у 2013 році, презентували діяльність обласних рад, ознайомились з роботою Парламенту дітей міста Рівного, який створено на базі Рівненського міського Палацу дітей та молоді, стали учасниками ділової гри «Тайм менеджмент - складова успіху сучасної молодої людини» та обговорили подальші спільні заходи та шляхи їх реалізації.

     Для координаторів проведено майстер-клас з теми «Теорія і практика учнівського самоврядування» та організаційне засідання щодо плану роботи на 2014р.

     Під час заходу підписано Угоду про співпрацю між обласною радою учнівського самоврядування професійно-технічних навчальних закладів та обласною радою старшокласників Рівненщини та укладено план спільних дій.
Координатор Острозької
районної ради старшокласників
«Лідер»
Токмін Ангеліна

Методист РМК
С.Р. Ягодка
Переглядів: 680 |
!!! ВАЖЛИВО !!!
















Copyright Yagodka © 2024

За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації з сайту, гіперпосилання на сайт «Управління освіти, молоді та спорту Острозької райдержадмініністрації» – ostrog.at.ua – є обов'язковим.


Створити безкоштовний сайт на uCoz