П`ятниця, 19.04.2024, 07:28
Вітаю Вас Гість | RSS

Block title
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Мапа

Головна » 2013 » Лютий » 20 » Лижний туризм
09:57
Лижний туризм

З метою популяризації лижного спорту та з ініціативи начальника відділу освіти Острозької районної державної адміністрації Коломиса О. В., 16 лютого 2013 року в лісовому масиві с. Білашів відбувся відкритий турнір Острозького району з лижного багатоборства «Зимові старти - 2013», адже за останні роки зимові види спорту не були популярні серед школярів району . В змаганнях приймали участь 8 команд з 6-ти шкіл, а саме: НВК «Межиріцька ЗОШ І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад (дитячий садок)», НВК «Оженинська ЗОШ І-ІІІ ст. (ліцей) – дошкільний навчальний заклад (ясла-садок)», Вельбівненська ЗОШ І-ІІI ступенів, Грем’яцька ЗОШ І-ІІІ ступенів, Плосківська ЗОШ І-ІІI ступенів та Хорівська ЗОШ І – ІІІ ступенів.


Кожна команда складалася з 5-ти учасників. Учні змагалися на двох дистанціях: 
         1. Лижний маршрут – загальнокомандний.
         2. Індивідуальна гонка.


         

Перемогу та кубок з лижного багатоборства «Зимові старти - 2013» у загальнокомандній лижній гонці отримали представники команди з Вельбівненської ЗОШ І-ІІI ст., друге та третє місце посіли команди Плосківської та Грем’яцької ЗОШ І-ІІІ ст.. Напружена виявилась боротьба і в індивідуальній гонці, адже всі учасники мали гарну спортивну підготовку. Третє місце здобули учень Плосківської ЗОШ І-ІІI ст. та учень Грем’яцької ЗОШ І-ІІІ ст. Довгий Максим. З другим результатом завершив гонку Скребій Дем’ян, учень Вельбівненської ЗОШ І-ІІI ст.. 
         З найкращим результатом перемогу та кубок виборов учень Хорівської ЗОШ І – ІІІ ступенів Дячук Василь.
Всі учасники протягом змагань мали змогу погрітись біля багаття, випити гарячого чаю та скуштувати солодощів.
         Ми сподіваємось, що даний турнір дасть поштовх для відродження зимових видів спорту на Острожчині.


Педагог організатор
Острозького РБШ
Фризюк О. В.

Переглядів: 843 |
!!! ВАЖЛИВО !!!
















Copyright Yagodka © 2024

За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації з сайту, гіперпосилання на сайт «Управління освіти, молоді та спорту Острозької райдержадмініністрації» – ostrog.at.ua – є обов'язковим.


Створити безкоштовний сайт на uCoz