П`ятниця, 29.03.2024, 06:52
Вітаю Вас Гість | RSS

Block title
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Мапа

Головна » 2016 » Квітень » 26 » Майбутнє лісу в твоїх руках
12:37
Майбутнє лісу в твоїх руках

Переможці ювілейного Х обласного збору учнівських лісництв „Майбутнє лісу в твоїх руках”.

20 квітня 2016 року відбувся ювілейний X обласний збір учнівських лісництв „Майбутнє лісу в твоїх руках”. У зборі взяли участь 51 юний лісівник – представники 17 учнівських лісництв.

Ініціаторами та організаторами проведення заходу стали комунальний заклад „Станція юних натуралістів” Рівненської обласної ради, управління освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації і Рівненське обласне управління лісового і мисливського господарства.

Організатори заходу ставили перед собою ряд завдань – це  активізація роботи учнівських лісництва загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів області;вдосконалення допрофесійної підготовки учнівської молоді з основ лісового господарства; формування екологічної культури учнівської молоді;виховання свідомого ставлення до праці, до охорони, використання та відтворення лісових ресурсів;залучення учнівської молоді до дослідницької роботи в галузі лісництва і дендрології;поширення кращого досвіду роботи у справі збереження лісопаркових об’єктів.

 У 2016 році зліт відбувся на базі комунального закладу „Станція юних натуралістів” Рівненської обласної ради.

Учасників збору привітали:Ткач Олег Миколайович, начальник відділу лісового та мисливського господарства Рівненського обласного управління лісового і мисливського господарства;Сідлецький Олександр Станіславович, голова Рівненського обласногокомітетупрофспілкипрацівників лісовогогосподарства;Горошко Світлана Василівна, прес-секретар Рівненського обласного управління лісового і мисливського господарства; Ровкач Ангеліна Василівна, головний спеціаліст відділу виховної роботи та соціального захисту дітей управління освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації;Остафійчук Тетяна Василівна, директор комунального закладу „Станція юних натуралістів” Рівненської обласної ради.

 Острожчину на зборі представляло Оженинське шкільне лісництво «Вікова діброва»  у складі активних, творчих юних лісівників - Гузовата Ліза, Касянчук Софія, Антонюк Софія.

В рамках заходу відбулася виставка досягнень учнівських лісництв, на якій юні лісівники представили творчі звіти, фоторепортажі про проведену природоохоронну роботу, щоденники дослідницької роботи з лісового господарства, власноруч виготовлені наочні посібники (колекції, гербарії, муляжі), вироби з природного матеріалу. Використовуючи мультимедійні презентації, розповіли про науково-дослідницьку та агітаційно-просвітницьку природоохоронну діяльність, впровадження інноваційних технологій вирощування лісових культур, зв’язки з місцевими держлісгоспами та науково-дослідними установами.

 

Антонюк Софія, член учнівського лісництва „Вікова діброва” навчально-виховного комплексу „Оженинська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів (ліцей) – дошкільний навчальний заклад (ясла-садок)” Острозького району, захищала навчально-дослідницьку роботу за темою „Насіннєве розмноження та особливості вирощування сіянців модрини європейської в умовах Острозького державного лісового господарства”,  здобула ІІ місце.

 Учнівське лісництво „Вікова діброва” навчально-виховного комплексу „Оженинська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів (ліцей) – дошкільний навчальний заклад (ясла-садок)” ім. Т. Г. Шевченка вибороло І місце.

Переможці обласного збору юних лісівників відзначені цінними подарунками від Рівненського обласного управління лісового і мисливського господарства.

Члени шкільного лісництва «Вікова діброва»

Переглядів: 600 |
!!! ВАЖЛИВО !!!
















Copyright Yagodka © 2024

За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації з сайту, гіперпосилання на сайт «Управління освіти, молоді та спорту Острозької райдержадмініністрації» – ostrog.at.ua – є обов'язковим.


Створити безкоштовний сайт на uCoz