П`ятниця, 03.05.2024, 00:11
Вітаю Вас Гість | RSS

Block title
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Мапа

Головна » 2016 » Березень » 28 » Мій коханий краю
08:06
Мій коханий краю

Сьогодні, 25 березня до школярів НВК «Оженинський ЗОШ І- ІІІ ст..  (ліцей)- ДНЗ» ім.. Т.Г. Шевченка завітала Рівненська обласна філармонія  з концертною програмою  «Мій коханий краю».

У виконанні етногурту «Дуліби», у складі лауреатів Всеукраїнських та міжнародних конкурсів Ріти Рагімової та Світлани Юзюк , прозвучали українські народні пісні. Солістка філармонії, лауреат Всеукраїнських та міжнародних конкурсів Оксана Денисяк порадувала дітей піснями. «Весняна фантазія», «Купала».

У виконанні учасника конкурсів «Голос України» та «Битва хорів» Миколи Бобрика  прозвучали пісні В. Івасюка «Тільки раз цвіте любов»,  «Україна»

Незабутні враження у серцях дітей залишили і пісні «Ой у лузі червона калина», «Ти будеш щаслива», «Шевченківська весна», які прозвучали у виконанні поета композитора, заслуженого артиста України Леоніда Репети. 

Переглядів: 426 |
!!! ВАЖЛИВО !!!
















Copyright Yagodka © 2024

За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації з сайту, гіперпосилання на сайт «Управління освіти, молоді та спорту Острозької райдержадмініністрації» – ostrog.at.ua – є обов'язковим.


Створити безкоштовний сайт на uCoz