Субота, 20.04.2024, 00:01
Вітаю Вас Гість | RSS

Block title
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Мапа

Головна » 2011 » Травень » 18 » «На крилах юності»
15:18
«На крилах юності»

            Кажуть, що кожна людина народжується із зерням у руці, тільки треба знайти поле, де це зерно найкраще проросте і перетвориться у чарівне дерево, у якого постійно з’являються нові паростки для того, щоб дати життя ще яскравішим і соковитішим гілкам.

            Таким сприятливим ґрунтом для розвитку дітей в Острозькому районі є проведення фестивалів обдарованої учнівської молоді.

З ініціативи відділу освіти, за сприяння сектору у справах сім’ї та молоді Острозької районної державної адміністрації вже п’ятий рік поспіль проводиться фестиваль обдарованої учнівської молоді «На крилах юності».

Ось і цієї весни, 13-15 травня,  відбувся черговий V зліт, в якому взяли участь делегації з 23-х загальноосвітніх навчальних  закладів району, зокрема, учні, улюбленим заняттям яких є краєзнавство. І знову всіх учасників гостинно зустрів ДСОК «Корчагінець».

Вітали талановиту учнівську молодь  заступник голови Острозької державної адміністрації Валентина Стрілецька та начальник відділу освіти ОРДА Олег Коломис.

Програма кожного дня була насичена різноманітними конкурсами, творчими завданнями, розвагами.

Приємно відзначити, що сучасна молодь цікавиться історією рідного краю та активно займається пошуковою роботою. Про, що свідчили стінгазети, конкурс яких проходив під назвою «Герої поруч».

Учасники фестивалю презентували об’ємні звіти про пошукову роботу «Героїчні сторінки історії 1941-1945рр. на Острожчині».

Учні також проявили свої художні здібності та творчу уяву протягом конкурсу малюнків на асфальті «Моя земля - земля моїх батьків» та фотоконкурсу «Мальовничі куточки Острож чини».

Підсумком районного фестивалю учнівської молоді став концерт «Не погасити пам’яті вогонь», присвячений 66-й річниці перемоги у Великій Вітчизняній війні, який підготували вихованці та працівники Острозького районного Будинку школяра.

Святкові дискотеки та вогнища дружби , якими завершувалися всі заходи впродовж дня – прекрасна нагода відпочити і поспілкуватися учасникам зльоту і керівникам груп.

Всі учасники фестивалю були відзначені дипломами, а переможці конкурсів грамотами та подарунками.

Проведення такого цікавого та змістовного відпочинку для обдарованих школярів стало можливим завдяки підтримці сектору у справах сім’ї та молоді Острозької РДА, а також людей, які завжди пам’ятають, що «всі ми родом з дитинства». Це - директор ДСОК «Корчагінець»  Іван Дячук,  керівник СГПП «Розвазьке» Петро Ягодка, керівник ТзОВ «Будівельні послуги» Віктор Загорський, приватні підприємці Сергій Мельник та Катерина Васильчук. Також керівники підприємств «Рівнехолод» та «Мізоцький м’ясокомбінат»

Організатори зльоту висловлюють щиру подяку меценатам за постійну підтримку у проведенні дитячих заходів.

Адже фестивалі  в «Корчагінці» - це найкраща форма поєднання активного відпочинку, навчання і обміну досвідом між всіма учасниками. Такі заходи дійсно вчать дітей  жити у колективі, привчають до порядку і дисципліни, взаємоповаги і відповідальності.

Адже дуже приємно  побачитися із старими друзями, подружитися з новими та поспілкуватися.

З зарядом творчої енергії, багажем вражень та ледь помітним смутком в очах поверталися юні краєзнавці додому, щоб із завтрашнього дня йти до нових пошуків та звершень.

Атмосфера весняного настрою, дружнього спілкування  надовго збережеться в серцях кожного учасника фестивалю.

http://ostrog.at.ua/photo
Переглядів: 14218 |
!!! ВАЖЛИВО !!!
















Copyright Yagodka © 2024

За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації з сайту, гіперпосилання на сайт «Управління освіти, молоді та спорту Острозької райдержадмініністрації» – ostrog.at.ua – є обов'язковим.


Створити безкоштовний сайт на uCoz