Неділя, 28.04.2024, 17:33
Вітаю Вас Гість | RSS

Block title
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Мапа

Головна » 2013 » Листопад » 4 » «Навчання за різними видами мовленнєвої діяльності як пріорітетний напрям сучасної мовної освіти»
14:58
«Навчання за різними видами мовленнєвої діяльності як пріорітетний напрям сучасної мовної освіти»

21 жовтня 2013 року на базі Могилянівської ЗОШ І-ІІІст.  проведено семінар – практикум вчителів української мови та літератури з теми «Навчання за різними видами мовленнєвої діяльності як пріорітетний напрям сучасної мовної освіти».Під час семінару було розглянуто ряд теоретичних питань .Зокрема,»Шляхи формування мовленнєвої та читацької компетентності на уроках української мови та літератури.»( Грабар В.М.,Верхівський НВК);

«Методика формування навичок аудіювання на уроках української мови»

              ( Климчук Т.А.,Тесівський НВК)

«Формування навичок діалогічного  та монологічного мовлення на уроках української мови.»(Кутко О.Є.,Новомалинський НВК );

«Шляхи  формування навичок читання (вголос і мовчки) на уроках української мови» (Гіль С.М., НВК "Оженинська ЗОШ І-ІІІст.№2-ДНЗ”)

«Формування писемних (письмових зв’язних висловлювань)компетенцій  на уроках мови.»( Ковальчук Н.В.,Кутянківський НВК)


Практична частина семінару передбачала  відвідування  уроку  розвитку мовлення у 8 класі (Вчитель Могилянівської ЗОШ І-ІІІст. Данілішина І.П.).

А також,під керівництвом методиста РМК,Горлової Л.В., вчителі-словесники взяли участь у методичному конструюванні «Формуємо комунікативну особистість».

Під час семінару-практикуму були розроблені методичні рекомендації щодо формування мовленнєвих компетенцій учнів на уроках української мови .

Підведення підсумків семінару відбулося у вигляді ділової гри «Все у твоїх руках».

Переглядів: 572 |
!!! ВАЖЛИВО !!!
















Copyright Yagodka © 2024

За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації з сайту, гіперпосилання на сайт «Управління освіти, молоді та спорту Острозької райдержадмініністрації» – ostrog.at.ua – є обов'язковим.


Створити безкоштовний сайт на uCoz