Неділя, 28.04.2024, 07:24
Вітаю Вас Гість | RSS

Block title
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Мапа

Головна » 2017 » Квітень » 29 » Об’єктові навчання
08:14
Об’єктові навчання

 

28 квітня на базі нашого навчально закладу  було проведено спеціальне об’єктове тренування на тему « Дії керівного складу формувань Цивільного захисту навчального закладу при виникненні надзвичайних ситуацій ( аварії на Хмельницькій АЕС) з проведення евакуації».

Під час заходу відбулася загальношкільна тематична лінійка, де усіх присутніх було проінформовано та ознайомлено із завданнями з приводу проведення Дня цивільного захисту і спеціально – об’єктових тренувань.

Протягом дня були поведені тематичні бесіди, уроки, класні години. Підсумком проведених заходів стали власноруч виготовлені  пам’ятки з питань цивільного захисту.

Під час відпрацювання практичної частини були задіяні керівники навчальних закладів району, перший заступник голови Острозької РДА Сопіга  І. С., начальник  сектору з питань надзвичайних ситуацій Острозької РДА Мартинюк В.Є.

Спеціально - об’єктові навчання допомагають формувати в учнів навички  самоконтролю поведінки у надзвичайних ситуаціях.  Завдяки спільним зусиллям у справі збереження здоров’я

учнів  та працівників можна не лише захистити їх від небезпеки, а й закласти основи щоденної безпечної поведінки

 

Переглядів: 847 |
!!! ВАЖЛИВО !!!
















Copyright Yagodka © 2024

За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації з сайту, гіперпосилання на сайт «Управління освіти, молоді та спорту Острозької райдержадмініністрації» – ostrog.at.ua – є обов'язковим.


Створити безкоштовний сайт на uCoz