Понеділок, 06.05.2024, 02:01
Вітаю Вас Гість | RSS

Block title
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Мапа

Головна » 2014 » Січень » 13 » Обдарованій молоді – премії голови обласної державної адміністрації
10:16
Обдарованій молоді – премії голови обласної державної адміністрації


Премії голови Рівненської обласної державної адміністрації  В. Берташа у переддень Нового року вручили 135 учням та студентам, які цьогоріч продемонстрували високі результати і стали призерами та переможцями всеукраїнських змагань із художньо-естетичного,  науково-технічного, туристично-краєзнавчого, еколого-натуралістичного та фізкультурно-оздоровчого напрямків.

У цій категорії юні таланти та їх наставники отримали премії від 600 до майже 2 тисяч гривень. Загалом на премії учням, студентам та їх наставникам цьогоріч виділили 1 мільйон гривень.

«Ці премії наша перемога, помножена на зусилля педагогів. І я пишаюся тим, що у нас так багато обдарованої і розумної молоді, - зазначив перший заступник голови облдержадміністрації Анатолій Юхименко. – Дякую вам за те, що стараєтесь і досягаєте таких висот».

Вручення премії  відбулося також за участю начальника обласного управління освіти Г. Таргонського та начальника відділу загальної середньої та дошкільної освіти В. Сидорука. У числі нагороджених премію отримала учениця НВК «Оженинська ЗОШ І-ІІІ ст. (ліцей) – ДНЗ» Колесник Катерина, яка два роки поспіль відстоювала честь Острожчини та Рівненщини на Всеукраїнських зльотах команд  учнівських шкільних лісництв у  Івано-Франківську та Фастові. А в цьому навчальному році Катерина захищала науково-дослідну роботу гуртка юних лісівників «Вікова діброва» навчального закладу «Насіннєве розмноження модрини європейської та особливості вирощування сіянців в умовах Острозького державного лісового господарства Рівненської області» у місті Києві,  здобула ІІІ місце. Колесник Катерина є одна з  найкращих членів шкільного лісництва, яка займалася практичною та науковою діяльністю і отримувала високі результати в обласних та всеукраїнських конкурсах . Це стало поштовхом  у виборі подальшої професії, бо учениця є цьогорічною випускницею навчального закладу, яка планує пов’язати своє майбутнє з лісом.

 Педагогічний та учнівський колективи  закладу вітають Катерину з високою нагородою та бажають не зупинятися на здобутому та  в подальшому прославляти нашу рідну Острожчину!



Переглядів: 750 |
!!! ВАЖЛИВО !!!
















Copyright Yagodka © 2024

За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації з сайту, гіперпосилання на сайт «Управління освіти, молоді та спорту Острозької райдержадмініністрації» – ostrog.at.ua – є обов'язковим.


Створити безкоштовний сайт на uCoz