Неділя, 28.04.2024, 19:10
Вітаю Вас Гість | RSS

Block title
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Мапа

Головна » 2013 » Травень » 20 » Обласні змагання з картингу
07:07
Обласні змагання з картингу

Відповідно до наказу Управління освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації ( № 327 від 22.04.2013р.), 17 травня в смт. Березне,  на території ТОВ «Українська сірникова фабрика» відбулися відкриті обласні змагання учнівської молоді з картингу, які безпосередньо проводив комунальний заклад «Рівненський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді».



Острозький район представляли дві команди Острозького районного Будинку школяра по 5 учасників .

У загальному заліку наші команди вибороли перше та друге загальнокомандні місця.

В особистому заліку  два  перших місця в класах «Піонер-Б» та «Піонер- Н»  зайняв Сотничук Андрій.В класі «Кадет» І-місце здобув Колесников Іван.

Другі місця в особистому заліку вибороли: Грунтківський Анатолій( клас «Піонер-Б»), Журик Володимир ( клас «Кадет»), Кох Владислав ( клас «Популярний-юнаки»), Курачик Дмитро (клас «Популярний»).

Грунтківський Анатолій також зайняв ІІІ місце у класі «Піонер-Н». А четверті місця в особистому залку здобули: Пуц Станіслав (клас «Піонер-Б»), Садовець Вадим

( клас «Популярний-юнаки»), Косовський Віталій (клас «Популярний»),.

Побажаємо картингістам Острозького РБШ та керівнику ТО «Картинг»

Жданову С.І. вдалих стартів, які обовязково приведуть до перемоги.

Переглядів: 939 |
!!! ВАЖЛИВО !!!
















Copyright Yagodka © 2024

За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації з сайту, гіперпосилання на сайт «Управління освіти, молоді та спорту Острозької райдержадмініністрації» – ostrog.at.ua – є обов'язковим.


Створити безкоштовний сайт на uCoz