Понеділок, 29.04.2024, 10:15
Вітаю Вас Гість | RSS

Block title
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Мапа

Головна » 2013 » Травень » 24 » Обласний зліт лідерів учнівського врядування
15:21
Обласний зліт лідерів учнівського врядування
    З 20 по 21 травня 2013 року  позаміський оздоровчий  заклад відпочинку «Острозький дитячий санаторно-оздоровчий комплекс «Корчагінець» привітно зустрічав учнівську молодь області, а саме лідерів учнівського врядування на черговому обласному зльоті.
 

   
    Це щорічний, тематичний захід, є складовою частиною роботи, спрямованої на виявлення , підтримку, розвиток соціально активних дітей, організацію та проведення з учнями тренінгів, брейн – рингів, форумів, акцій, квестів, флеш – мобів, виставок.
    На зльоті зібралися близько 120 учасників з усієї області, щоб себе показати та інших побачити.


 
    Під час зльоту було проведено комплекс заходів соціального, виховного, розвиваючого характеру, що забезпечать формування активної громадської позиції, лідерських якостей, сприятимуть всебічному розвитку, формуванню ціннісних ставлень та орієнтацій особистості.
 


    Для учнівської молоді програма зльоту була дуже насиченою.
    Милувала око виставка фоторобіт з найчарівніших, найпрекрасніших куточків області «Моє місто – частинка України» та виставка методичних матеріалів із досвіду роботи районних (міських) осередків учнівського самоврядування.
    Та найцікавіше було попереду, а саме: звіт-презентація делегацій районних (міських) осередків учнівського самоврядування та обласної ради,  тренінги, форум лідерів учнівського самоврядування «Лідер року», тематичний вечір «Алло, ми шукаємо таланти…», пізнавальний квест для лідерів «Моя країна – Україна» та звіт активу обласної ради старшокласників.


 
    Під час закриття зльоту звучали слова подяки за участь  і допомогу в організації  оргкомітету, координаторам та керівникам, які завжди були поруч з дітьми.
 


    Зліт лідерів пройшов, але в серцях дітей це свято залишиться назавжди. І на наступний рік приїде ще більша кількість дітей, буде ще більше посмішок, сміху та веселощів.

Методист відділу освіти
Ягодка С.Р.
Переглядів: 1047 |
!!! ВАЖЛИВО !!!
















Copyright Yagodka © 2024

За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації з сайту, гіперпосилання на сайт «Управління освіти, молоді та спорту Острозької райдержадмініністрації» – ostrog.at.ua – є обов'язковим.


Створити безкоштовний сайт на uCoz