П`ятниця, 19.04.2024, 20:24
Вітаю Вас Гість | RSS

Block title
Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Мапа

Головна » 2017 » Травень » 11 » Пам’ять – це не просто частина історії.
08:05
Пам’ять – це не просто частина історії.

Пам’ять – це не просто частина історії. Пам’ять – це наша совість, біль, наша гордість. Пам’ять наших дідів, батьків і старших братів, вічно молодих солдатів і офіцерів, що мужньо боролися з ворогом і перемогли, тих, хто поліг смертю хоробрих, всіх, чиї серця обпалила Друга світова війна, страшна війна минулого століття, пекуча рана, яка болить досі чи не в кожній родині України.

Минають роки, відлітають у вічність . Більше півстоліття минуло з тієї тривожної ночі, коли замовкли останні постріли гармат, прийшов мир, настала тиша, за яку заплачено ціною життя мільйонів людей.

До Дня Пам’яті та Примирення та до Дня Перемоги над нацизмом у нашому навчальному закладі було проведено багато заходів.

Ранок 8 травня розпочався з тематичної загальношкільної лінійки, а протягом дня учні нашого закладу привітали ветеранів Другої світової війни та взяли участь конкурсі есе « Жива пам’ять минулого» та конкурсі малюнків «Пам’ятаємо. Перемагаємо» . Після уроків був проведений загальношкільний флешмоб «Маки пам’яті. Ніколи знову».

Ми пам’ятаємо, якою страшною трагедією для українців була Друга світова війна, що агресора зупинили спільними зусиллями об’єднані нації, що той, хто захищає свою землю, завжди перемагає. Ця пам’ять робить нас сильнішими. Вона — запорука неминучості нашої перемоги сьогодні.

Переглядів: 932 |
!!! ВАЖЛИВО !!!
















Copyright Yagodka © 2024

За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації з сайту, гіперпосилання на сайт «Управління освіти, молоді та спорту Острозької райдержадмініністрації» – ostrog.at.ua – є обов'язковим.


Створити безкоштовний сайт на uCoz