Четвер, 25.04.2024, 06:52
Вітаю Вас Гість | RSS

Block title
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Мапа

Головна » 2013 » Грудень » 4 » Посвята в юннати
11:17
Посвята в юннати


З метою формування у молоді екологічної культури, залучення її до практичної природоохоронної роботи стало доброю традицією кожного року проводити «Посвяту в юннати» для вихованців творчого об’єднання «Юний еколог», Острозького районного Будинку школяра на базі Хорівської ЗОШ І-ІІІ ст.,  керівник Корнійчук Є. І..

Саме тому в актовій залі закладу зібралися юні вихованці, які дали клятву юннатів, що закликає не лише любити природу, але й оберігати та охороняти її, за що отримали символічні медалі «Юннат - 2013».

Під час заходу було проведено інсценізоване дійство «Тварини з Червоної книги», де учасники мали змогу ознайомитись з рідкісними представниками фауни рідного краю.

Також, під час дійства, вихованці продемонстрували свої вокальні і артистичні здібності.

По завершенні заходу кращим гуртківцям творчого об’єднання, а саме: Шабатіній Іванні, Ніколайчук Миколі, Корнійчук Ірині, Вакарчук Владиславі, Буян Ірині, Буян Іванні, Грицюку Роману, Кондратюк Ользі, Миронюк Вікторії, Гаврильціву Юрію, Королю Назарію, Буяну Юрію та Корнійчук Анастасії були вручені грамоти та дипломи Острозького районного Будинку школяра за активну участь у екологічній та природоохоронній роботі.

Сподіваємось, що кожного року до лав захисників природи буде прибувати все більше і більше юних натуралістів, які в подальшому стануть справжніми екологами.


 

 

 

Керівник ТО «Журналістика»

Гулюк О. М.

Переглядів: 715 |
!!! ВАЖЛИВО !!!
















Copyright Yagodka © 2024

За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації з сайту, гіперпосилання на сайт «Управління освіти, молоді та спорту Острозької райдержадмініністрації» – ostrog.at.ua – є обов'язковим.


Створити безкоштовний сайт на uCoz