Вівторок, 30.04.2024, 05:46
Вітаю Вас Гість | RSS

Block title
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Мапа

Головна » 2014 » Березень » 26 » Пройшов районний семінар-практикум
16:10
Пройшов районний семінар-практикум

Родина – це таке маленьке слово,
А скільки  ж в ньому сенсу, доброти.
Це – мами перша колискова,
Це – батьків прояв теплоти…

 

     27 лютого 2014 року на базі Курганівської ЗОШ І-ІІ ступенів пройшов районний семінар-практикум  керівників шкільних методичних об’єднань класних керівників на тему «Сучасні підходи до організації взаємодії сім’ї та навчального закладу».

     У рамках семінару–практикуму ,окрім розгляду теоретичних питань,педагогічним  колективом Курганівської школи було проведено батьківський всеобуч «Умови  успішного виховання в родині». Метою всеобучу було ознайомити учасників семінару на практиці з різноманітними формами та методами організації роботи з батьками  під час  класних та загальношкільних  батьківських зборів. Учасники семінару, які виступили у ролі батьків, брали активну участь  у таких формах роботи як соціально-психологічний  практикум з елементами тренінгу  (проведений Ситник Валентиною Тадеушівною), діловій грі з вирішення педагогічних ситуацій (Колесник Мирослава Святославівна), тестуванні (Цапок Ольга Олександрівна).

     Повчальною була міні–лекція Лукашової Людмили Леонідівни «Християнське виховання в родині».

     Цікавість викликав  відеоролик  «Виховання в родині очима дітей» , створений  директором школи Кулибою Лілією Ростиславівною на основі інтерв’ю з учнями школи.

     Пожвавили семінар виступ учнів 3 класу з піснею на слова їх класного керівника Панюк Ірини Василівни «Друзі: вчителі й батьки», «Парад країн» (особливості сімейного виховання у різних країнах світу), підготовлений педагогом-організатором Кожановською  Наталією  Леонідівною, відео гумористичних монологів про виховання дітей А. Райкіна та Є.Петросяна.

     Ведучим  та організатором заходу виступив керівник методичного об’єднання класних керівників Курганівської ЗОШ Сіліванов Сергій Миколайович.

Директор Курганівської ЗОШ І-ІІ ст.
Л.Р. Кулиба

Методист РМК
С.Р. Ягодка

 

Переглядів: 640 |
!!! ВАЖЛИВО !!!
















Copyright Yagodka © 2024

За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації з сайту, гіперпосилання на сайт «Управління освіти, молоді та спорту Острозької райдержадмініністрації» – ostrog.at.ua – є обов'язковим.


Створити безкоштовний сайт на uCoz