Четвер, 25.04.2024, 09:52
Вітаю Вас Гість | RSS

Block title
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Мапа

Головна » 2019 » Березень » 14 » ПРОТОКОЛ № 1 засідання конкурсної комісії з проведення конкурсного відбору на заміщення вакантної посади директора Хорівської загальноосвітн
11:37
ПРОТОКОЛ № 1 засідання конкурсної комісії з проведення конкурсного відбору на заміщення вакантної посади директора Хорівської загальноосвітн

ПРОТОКОЛ № 1

засідання конкурсної комісії з проведення конкурсного відбору на заміщення вакантної посади директора Хорівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Острозької районної ради Рівненської області

 

13 березня 2019 року

 

Присутні: 8 осіб.

Харчук Олександр Анатолійович – голова комісії

Дем’янчук Надія Григорівна, Іванова Лариса Євстафіївна, Хімін Неля Володимирівна, Кравченко Оксана Андріївна, Олішкевич Тамара Ананіївна, Корній Наталія Миколаївна, Буян Георгій Олександрович – члени комісії.

Відсутні: 0 осіб.

 

Порядок денний:

  1. Про призначення секретаря конкурсної комісії з проведення конкурсного відбору на заміщення вакантної посади директора Хорівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Острозької районної ради Рівненської області (далі - конкурсна комісія).
  2. Про ухвалення рішення про допуск або відмову у допуску осіб, які претендують для участі у іспиті на заміщення вакантної посади директора Хорівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Острозької районної ради Рівненської області.
  3. Про визначення порядку проведення конкурсного відбору на заміщення вакантної посади директора Хорівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Острозької районної ради Рівненської області.

 

І. СЛУХАЛИ: Харчука О.А., голову конкурсної комісії, який запропонував призначити секретарем конкурсної комісії фахівця з кадрів господарської групи відділу освіти, Оніщук Ірину Володимирівну.

 

Голосували:

«за» - 8 осіб (Харчук О.А., Дем’янчук Н.Г., Іванова Л.Є., Хімін Н.В., Кравченко О.А., Олішкевич Т.А., Корній Н.М., Буян Г.О.);

«проти» - 0 осіб;

«утримались» - 0 осіб.

Рішення прийнято.

 

ВИРІШИЛИ: призначити секретарем конкурсної комісії фахівця з кадрів господарської групи відділу освіти, Оніщук Ірину Володимирівну.

 

ІІ. СЛУХАЛИ: Харчука О.А., голову конкурсної комісії, який повідомив, що для участі у конкурсі на заміщення вакантної посади директора Хорівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Острозької районної ради Рівненської області подано заяви від Денищук Іванни Іванівни та Антонюка Ігоря Васильовича.

До 17 год. 15 хв. 06.03.2019 року жодних заяв від інших кандидатів на заміщення вакантної посади директора Хорівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Острозької районної ради Рівненської області не надходило.

Вимоги до кандидата на заміщення вакантної посади директора Хорівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. Острозької районної ради Рівненської області, відповідно до Закону України «Про загальну середню освіту» наступні: громадянство України, вища освіта ступеня не нижче магістра чи спеціаліста, стаж педагогічної роботи не менше трьох років, наявність організаторських здібностей, фізичний і психічний стан особи не повинен перешкоджати виконанню професійних обов’язків.

Харчука О.А., голову конкурсної комісії, який ознайомив присутніх із документами першого кандидата – Денищук Івани Іванівни.

Денищук І.І., 1969 року народження, у 1993 році закінчила Рівненський державний педагогічний інститут і отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Педагогіка і психологія (дошкільна)» та здобула кваліфікацію викладач дошкільної педагогіки і психології, методист з дошкільного виховання. Свій трудовий досвід роботи розпочала з 08.08.1988 р. по 01.08.1991 р. у Колгоспі ім. Леніна на посаді вихователя; з 02.08.1991 р. по 23.09.1992 р. працювала вихователем дитячого садочку №5 «Веселка»; з 24.09.1992 р. працює на посаді методиста районного методичного кабінету відділу освіти Острозької райдержадміністрації. Загальний стаж педагогічної роботи станом на 13.03.2019 року становить 30 років 7 місяців 6 днів.

Документи подані Денищук І.І. оформлені належним чином та у повному обсязі.

Харчук О.А. запропонував проголосувати за допуск до іспиту на заміщення вакантної посади директора Хорівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Острозької районної ради Рівненської області Денищук І.І.

 

Голосували:

«за» - 7 осіб (Харчук О.А., Дем’янчук Н.Г., Іванова Л.Є., Хімін Н.В., Олішкевич Т.А., Корній Н.М., Буян Г.О.);

«проти» - 0 осіб;

«утримались» - 1 особа ( Кравченко О.А.)

Рішення прийнято.

 

ВИРІШИЛИ:

Допустити Денищук І.І. до іспиту на заміщення вакантної посади директора Хорівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Острозької районної ради Рівненської області.

 

СЛУХАЛИ: Харчука О.А., голову конкурсної комісії, який ознайомив присутніх із документами другого кандидата – Антонюка Ігоря Васильовича.

Антонюк І.В., 1974 року народження, у 1999 році закінчив Рівненський державний гуманітарний університет і отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Математика» та здобув кваліфікацію вчителя математики. Свій трудовий досвід роботи розпочав з 20.08.1993 р. по 18.08.1996 р. у Острозькій СШ №3 на посаді вчителя 1-4 класів; з 19.08.1996 р. по 03.09.2001 р. працював вчителем початкових класів Стадницької СЗШ І ст.; з 04.09.2001 р. по 09.01.2003 р. працював на посаді методиста методичного кабінету Острозького районного відділу освіти; з 10.01.2003 р. по 31.01.2017 р. працював директором Хорівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. Острозької районної ради Рівненської області; з 01.02.2017 р. працює на посаді начальника відділу освіти Здолбунівської райдержадміністрації. Загальний стаж педагогічної роботи станом на 13.03.2019 року становить 23 роки 5 місяців 12 днів.

Антонюк І.В. подав документи у повному обсязі.

Харчук О.А. запропонував проголосувати за допуск до іспиту на заміщення вакантної посади директора Хорівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Острозької районної ради Рівненської області Антонюка І.В.

 

Голосували:

«за» - 7 осіб (Харчук О.А., Дем’янчук Н.Г., Іванова Л.Є., Хімін Н.В., Олішкевич Т.А., Корній Н.М., Буян Г.О.);

«проти» - 0 осіб;

«утримались» - 1 особа ( Кравченко О.А.).

Рішення прийнято.

 

ВИРІШИЛИ:

Допустити Антонюка І.В. до іспиту на заміщення вакантної посади директора Хорівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. Острозької районної ради Рівненської області.

 

ІІІ. СЛУХАЛИ: Харчука О.А., голову конкурсної комісії, який проінформував усіх присутніх, що відповідно до Положення про конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Острозької районної ради Рівненської області конкурсний відбір на заміщення вакантної посади директора закладу освіти здійснюється за результатами письмового іспиту та публічної, відкритої презентації перспективного плану розвитку закладу загальної середньої освіти.

Харчук О.А. запропонував провести письмовий іспит у приміщенні КЗ «Острозький районний будинок школяра» Острозької районної ради Рівненської області о 11:00 год. 25.03.2019 року за присутності членів комісії з відеофіксацією з подальшим оприлюдненням відеозапису на веб-сайті відділу освіти. Публічну, відкриту презентацію перспективного плану розвитку Хорівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. Острозької районної ради Рівненської області провести у приміщенні малої зали Острозької районної ради о 14:00 год. 25.03.2019 року за присутності членів комісії з відеофіксацією з подальшим оприлюдненням відеозапису на веб-сайті відділу освіти.

 

Голосували:

«за» - 8 осіб (Харчук О.А., Дем’янчук Н.Г., Іванова Л.Є., Хімін Н.В., Кравченко О.А., Олішкевич Т.А., Корній Н.М., Буян Г.О.);

«проти» - 0 осіб;

«утримались» - 0 осіб.

Рішення прийнято.

 

ВИРІШИЛИ: Провести письмовий іспит у приміщенні КЗ «Острозький районний будинок школяра» Острозької районної ради Рівненської області о 11:00 год. 25.03.2019 року за присутності всіх членів комісії. Публічну, відкриту презентацію перспективного плану розвитку Хорівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Острозької районної ради Рівненської області провести у приміщенні малої зали Острозької районної ради о 14:00 год. 25.03.2019 року за присутності членів комісії.

 

 

 

Голова комісії:

 

Харчук О.А.

Члени комісії:

 

Іванова Л.Є.

 

 

Демянчук Н.Г.

 

 

Хімін Н.В.

 

 

Кравченко О.А.

 

 

Олішкевич Т.А. Корній Н.М.

Буян Г.О.

 

 

 

 

Переглядів: 2184 |
!!! ВАЖЛИВО !!!
















Copyright Yagodka © 2024

За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації з сайту, гіперпосилання на сайт «Управління освіти, молоді та спорту Острозької райдержадмініністрації» – ostrog.at.ua – є обов'язковим.


Створити безкоштовний сайт на uCoz