Четвер, 25.04.2024, 23:21
Вітаю Вас Гість | RSS

Block title
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Мапа

Головна » 2019 » Березень » 11 » ПРОТОКОЛ № 1 засідання конкурсної комісії з проведення конкурсного відбору на заміщення вакантної посади директора Навчально-виховного компл
15:21
ПРОТОКОЛ № 1 засідання конкурсної комісії з проведення конкурсного відбору на заміщення вакантної посади директора Навчально-виховного компл

ПРОТОКОЛ № 1

засідання конкурсної комісії з проведення конкурсного відбору на заміщення вакантної посади директора Навчально-виховного комплексу «Білашівська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. – дитячий садок» Острозької районної ради Рівненської області

 

11 березня 2019 року

 

 

 

Присутні: 6 осіб.

Харчук Олександр Анатолійович – голова комісії

Дем’янчук Надія Григорівна, Хімін Неля Володимирівна, Тарадайка Тетяна Ростиславівна, Харченко Вадим Олексійович, Шинкарук Тетяна Іванівна – члени комісії.

Відсутні: 2 осіб.

 

Порядок денний:

  1. Про призначення секретаря конкурсної комісії з проведення конкурсного відбору на заміщення вакантної посади директора Навчально-виховного комплексу «Білашівська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. – дитячий садок» Острозької районної ради Рівненської області (далі - конкурсна комісія).
  2. Про визначення порядку проведення конкурсного відбору на заміщення вакантної посади директора Навчально-виховного комплексу «Білашівська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. – дитячий садок» Острозької районної ради Рівненської області.
  3. Про ухвалення рішення про допуск або відмову у допуску осіб, які претендують для участі у іспиті на заміщення вакантної посади директора Навчально-виховний комплекс «Білашівська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. – дитячий садок» Острозької районної ради Рівненської області.

 

І. СЛУХАЛИ: Харчука О.А., голову конкурсної комісії, який запропонував призначити секретарем конкурсної комісії фахівця з кадрів господарської групи відділу освіти, Оніщук Ірину Володимирівну.

 

Голосували:

«за» - 6 осіб (Харчук О.А., Дем’янчук Н.Г., Хімін Н.В., Тарадайка Т.Р., Харченко В.О., Шинкарук Т.І.);

«проти» - ___ осіб;

«утримались» - ___ осіб.

 

Рішення прийнято.

 

ВИРІШИЛИ: призначити секретарем конкурсної комісії фахівця з кадрів господарської групи відділу освіти, Оніщук Ірину Володимирівну.

 

ІІ. СЛУХАЛИ: Харчука О.А., голову конкурсної комісії, який проінформував усіх присутніх, що відповідно до Положення про конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Острозької районної ради Рівненської області конкурсний відбір на заміщення вакантної посади директора закладу освіти здійснюється за результатами письмового іспиту та публічної, відкритої презентації перспективного плану розвитку закладу загальної середньої освіти.

Харчук О.А. запропонував провести письмовий іспит у приміщенні КЗ «Острозький районний будинок школяра» Острозької районної ради Рівненської області о 11:00 год. 21.03.2019 року за присутності голови конкурсної комісії Харчука О.А. та секретаря конкурсної комісії Оніщук І.В. з відеофіксацією з подальшим оприлюдненням відеозапису на веб-сайті відділу освіти. Публічну, відкриту презентацію перспективного плану розвитку Навчально-виховного комплексу «Білашівська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. – дитячий садок» Острозької районної ради Рівненської області провести у приміщенні малої зали Острозької районної ради о 15:00 год. 21.03.2019 року за присутності членів комісії з відеофіксацією з подальшим оприлюдненням відеозапису на веб-сайті відділу освіти.

 

Голосували:

«за» - 6 осіб (Харчук О.А., Дем’янчук Н.Г., Хімін Н.В., Тарадайка Т.Р., Харченко В.О., Шинкарук Т.І.);

«проти» - ___ осіб;

«утримались» - ___ осіб.

 

Рішення прийнято.

 

ВИРІШИЛИ: Провести письмовий іспит у приміщенні КЗ «Острозький районний будинок школяра» Острозької районної ради Рівненської області о 11:00 год. 21.03.2019 року за присутності голови конкурсної комісії Харчука О.А. та секретаря конкурсної комісії Оніщук І.В. Публічну, відкриту презентацію перспективного плану розвитку Навчально-виховного комплексу «Білашівська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. – дитячий садок» Острозької районної ради Рівненської області провести о 15:00 год. 21.03.2019 року за присутності членів комісії.

 

ІІІ. СЛУХАЛИ:

Харчука О.А., голову конкурсної комісії, який ознайомив присутніх з поданими документами, від кандидата на заміщення вакантної посади директора Навчально-виховного комплексу «Білашівська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. – дитячий садок» Острозької районної ради Рівненської області: Соболюк Алли Петрівни.

Документи подані до відповідальної особи, оформлені належним чином, відповідно до оприлюдненого Комісією оголошення, прийняті в установленому порядку та готові для представлення Комісії.

До 17 год. 15 хв. 01.03.2019 року жодних заяв від інших кандидатів на заміщення вакантної посади директора Навчально-виховного комплексу «Білашівська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. – дитячий садок» Острозької районної ради Рівненської області не надходило.

Вимоги до кандидата на заміщення вакантної посади директора Навчально-виховного комплексу «Білашівська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. – дитячий садок» Острозької районної ради Рівненської області, відповідно до Закону України «Про загальну середню освіту» наступні: громадянство України, вища освіта ступеня не нижче магістра та стаж педагогічної роботи не менше трьох років, а також організаторські здібності, фізичний і психічний стан не перешкоджає виконанню професійних обов’язків.

Харчука О.А., голову конкурсної комісії, який ознайомив присутніх із документами першого кандидата – Соболюк Алли Петрівни.

Соболюк А.П., 1975 року народження, у 1997 році закінчила Рівненський державний педагогічний інститут і отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Українська мова та література, історія» та здобула кваліфікацію вчитель української мови та літератури, історії. Свій трудовий досвід роботи розпочала з 22.08.1996 р. по 30.09.2001 у Грозівській середній загальноосвітній школі І-ІІ ступеня Острозького району Рівненської області; з 01.10.2001 по 31.03.2016 працювала методистом районного методичного кабінету відділу освіти Острозької райдержадміністрації; з 01.04.2016 працює на посаді директора НВК «Білашівська ЗОШ І-ІІІ ст. – дитячий садок». Загальний стаж педагогічної роботи станом на 11.03.2019 року становить 22 роки 4 місяці, 11 днів.

Харчук О.А. запропонував проголосувати за допуск до іспиту на заміщення вакантної посади директора Навчально-виховного комплексу «Білашівська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. – дитячий садок» Острозької районної ради Рівненської області Соболюк А.П.

 

Голосували:

«за» - 6 осіб (Харчук О.А., Дем’янчук Н.Г., Хімін Н.В., Тарадайка Т.Р., Харченко В.О., Шинкарук Т.І.);

«проти» - ___ осіб;

«утримались» - ___ осіб.

 

Рішення прийнято.

 

ВИРІШИЛИ:

Допустити Соболюк А.П. до іспиту на заміщення вакантної посади директора Навчально-виховного комплексу «Білашівська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. – дитячий садок» Острозької районної ради Рівненської області.

 

Голова комісії:

 

Харчук О.А.

 

Члени комісії:

 

 
 

 

Демянчук Н.Г.

 

 

Хімін Н.В.

 

 

Тарадайка Т.Р.

 

 

Харченко В.О. Шинкарук Т.І.

 

 

 

 

Переглядів: 2069 |
!!! ВАЖЛИВО !!!
















Copyright Yagodka © 2024

За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації з сайту, гіперпосилання на сайт «Управління освіти, молоді та спорту Острозької райдержадмініністрації» – ostrog.at.ua – є обов'язковим.


Створити безкоштовний сайт на uCoz