П`ятниця, 29.03.2024, 08:55
Вітаю Вас Гість | RSS

Block title
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Мапа

Головна » 2019 » Жовтень » 29 » ПРОТОКОЛ засідання конкурсної комісії з проведення конкурсного відбору на заміщення вакантної посади директора Вельбівненської загальноосві
15:39
ПРОТОКОЛ засідання конкурсної комісії з проведення конкурсного відбору на заміщення вакантної посади директора Вельбівненської загальноосві

ПРОТОКОЛ

засідання конкурсної комісії з проведення конкурсного відбору на заміщення вакантної посади директора Вельбівненської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Острозької районної ради Рівненської області

 

29 жовтня 2019 м. Острог № 1

 

Присутні: 8 осіб.

Харчук Олександр – голова комісії

Демянчук Надія, Козак Людмила, Хімін Неля, Ковальчук Ольга, Мамай Оксана, Кулиба Руслана, Мартинюк Катерина – члени комісії.

Відсутні: 0 осіб.

 

Порядок денний:

  1. Про призначення секретаря конкурсної комісії з проведення конкурсного відбору на заміщення вакантної посади директора Вельбівненської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Острозької районної ради Рівненської області (далі - конкурсна комісія).
  2. Про ухвалення рішення про допуск або відмову у допуску осіб, які претендують для участі у іспиті на заміщення вакантної посади директора Вельбівненської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Острозької районної ради Рівненської області.
  3. Про визначення порядку проведення конкурсного відбору на заміщення вакантної посади директора Вельбівненської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Острозької районної ради Рівненської області.

 

І. СЛУХАЛИ: Харчука Олександра, голову конкурсної комісії, який запропонував призначити секретарем конкурсної комісії фахівця з кадрів господарської групи відділу освіти, Оніщук Ірину Володимирівну.

 

Голосували:

«за» - 8 осіб (Харчук Олександр, Демянчук Надія, Козак Людмила, Хімін Неля, Ковальчук Ольга, Мамай Оксана, Кулиба Руслана, Мартинюк Катерина);

«проти» - 0 осіб;

«утримались» - 0 осіб.

Рішення прийнято.

 

ВИРІШИЛИ: призначити секретарем конкурсної комісії фахівця з кадрів господарської групи відділу освіти, Оніщук Ірину Володимирівну.

 

ІІ. СЛУХАЛИ: Харчука Олександра, голову конкурсної комісії, який повідомив, що для участі у конкурсі на заміщення вакантної посади директора Вельбівненської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Острозької районної ради Рівненської області подано заяви від Васильчука Олександра Васильовича, Буйністрович Ольги Юріївни та Кулиби Лілії Ростиславівни.

До 17 год. 15 хв. 28.10.2019 року жодних заяв від інших кандидатів на заміщення вакантної посади директора Вельбівненської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Острозької районної ради Рівненської області не надходило.

Вимоги до кандидата на заміщення вакантної посади директора Вельбівненської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. Острозької районної ради Рівненської області, відповідно до Закону України «Про загальну середню освіту» наступні: громадянство України, вища освіта ступеня не нижче магістра чи спеціаліста, стаж педагогічної роботи не менше трьох років, наявність організаторських здібностей, фізичний і психічний стан особи не повинен перешкоджати виконанню професійних обов’язків.

Оніщук Ірину, секретаря конкурсної комісії, яка ознайомила присутніх із документами першого кандидата – Васильчука Олександра Васильовича.

Васильчук Олександр, 1982 року народження, у 2004 році закінчив Міжнародний університет «Рівненський економіко-гуманітарний інститут» імені академіка Степана Дем’янчука і отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Фізична реабілітація» та здобув кваліфікацію спеціаліст з фізичної реабілітації, викладач фізичного виховання і спорту. Свій трудовий досвід роботи розпочав з 01.09.2003 р. по 31.08.2008 р. у Оженинській районній дитячо-юнацькій школі; з 01.09.2008 р. працює на посаді вчителя фізичного виховання та керівником секції спортивного напрямку Вельбівненської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Загальний стаж педагогічної роботи станом на 29.10.2019 року становить 16 років 1 місяць 28 днів.

Документи подані Васильчуком Олександром оформлені належним чином та у повному обсязі.

Голова комісії запропонував проголосувати за допуск до іспиту на заміщення вакантної посади директора Вельбівненської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Острозької районної ради Рівненської області Васильчука Олександра.

 

Голосували:

«за» - 8 осіб (Харчук Олександр, Демянчук Надія, Козак Людмила, Хімін Неля, Ковальчук Ольга, Мамай Оксана, Кулиба Руслана, Мартинюк Катерина);

«проти» - 0 осіб;

«утримались» - 0 осіб;

Рішення прийнято.

 

ВИРІШИЛИ:

Допустити Васильчука Олександра до іспиту на заміщення вакантної посади директора Вельбівненської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Острозької районної ради Рівненської області.

 

СЛУХАЛИ: Харчука Олександра, голову конкурсної комісії, який ознайомив присутніх із документами другого кандидата – Буйністрович Ольги Юріївни.

Ольга Юріївна, 1982 року народження, у 2004 році закінчила Житомирський державний університет імені Івана Франка і отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Педагогіка і методика середньої освіти. Біологія і хімія.» та здобула кваліфікацію вчителя біології, хімії валеології та основ екології. Свій трудовий досвід роботи розпочала з 01.09.2004 р. по 31.08.2007 р. у НВК «Межиріцька ЗОШ І-ІІІ ст. – ДНЗ (дитячий садок)» на посаді вчителя біології; з 03.09.2007 р. по 01.09.2013 р. працювала вчителем хімії Грем’яцької ЗОШ І-ІІІ ст.; з 02.09.2013 р. працює на посаді заступника директора з навчально-виховної роботи Вельбівненської ЗОШ І-ІІІ ст. Загальний стаж педагогічної роботи станом на 29.10.2019 року становить 15 років 1 місяць 27 днів.

Буйністрович Ольга подала документи оформлені належним чином та у повному обсязі.

Харчук Олександр запропонував проголосувати за допуск до іспиту на заміщення вакантної посади директора Вельбівненської ЗОШ І-ІІІ ст. Острозької районної ради Рівненської області Буйністрович Ольги.

 

Голосували:

«за» - 8 осіб (Харчук Олександр, Демянчук Надія, Козак Людмила, Хімін Неля, Ковальчук Ольга, Мамай Оксана, Кулиба Руслана, Мартинюк Катерина);

«проти» - 0 осіб;

«утримались» - 0 осіб;

Рішення прийнято.

 

ВИРІШИЛИ:

Допустити Буйністрович Ольгу до іспиту на заміщення вакантної посади директора Вельбівненської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. Острозької районної ради Рівненської області.

 

СЛУХАЛИ: Харчука Олександра, голову конкурсної комісії, який ознайомив присутніх із документами третього кандидата – Кулиби Лілії Ростиславівни.

Лілія Ростиславівна, 1978 року народження, у 2003 році закінчила Рівненський державний гуманітарний університет і отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Педагогіка і методика середньої освіти. Українська мова та література» та здобула кваліфікацію вчителя української мови і літератури, зарубіжної літератури та художньої культури. Свій трудовий досвід роботи розпочала з 28.08.1997 р. по 30.08.2005 р. у Курганівській ЗОШ І-ІІ ст. на посаді бібліотекаря та вчителя образотворчого мистецтва та музики, з 31.08.2005 р. по 11.02.2008 р. працювала педагогом-організатором цієї ж школи, з 12.02.2008 р. по 31.10.2010 – вчителем зарубіжної літератури Курганівської ЗОШ І-ІІ ст., з 01.11.2010 р. працює на посаді директора Курганівської ЗОШ І-ІІ ст. Загальний стаж педагогічної роботи станом на 29.10.2019 року становить 22 роки 2 місяці 2 дні.

Лілія Ростиславівна подала документи не в повному обсязі. Не подана довідка про відсутність судимості.

Харчук Олександр запропонував проголосувати за допуск до іспиту на заміщення вакантної посади директора Вельбівненської ЗОШ І-ІІІ ст. Острозької районної ради Рівненської області Лілії Ростиславівни з умовою, що довідка про відсутність судимості буде подана для конкурсної комісії до 29.10.2019 року (включно).

 

Голосували:

«за» - 8 осіб (Харчук Олександр, Демянчук Надія, Козак Людмила, Хімін Неля, Ковальчук Ольга, Мамай Оксана, Кулиба Руслана, Мартинюк Катерина);

«проти» - 0 осіб;

«утримались» - 0 осіб;

Рішення прийнято.

 

ВИРІШИЛИ:

Допустити Кулибу Лілію до іспиту на заміщення вакантної посади директора Вельбівненської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. Острозької районної ради Рівненської області.

 

ІІІ. СЛУХАЛИ: Харчука Олександра, голову конкурсної комісії, який проінформував усіх присутніх, що відповідно до Положення про конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Острозької районної ради Рівненської області конкурсний відбір на заміщення вакантної посади директора закладу освіти здійснюється за результатами письмового іспиту та публічної, відкритої презентації перспективного плану розвитку закладу загальної середньої освіти.

Харчук Олександр запропонував провести письмовий іспит у приміщенні КЗ «Острозький районний будинок школяра» Острозької районної ради Рівненської області о 11:00 год. 06.11.2019 року за присутності членів комісії з відеофіксацією з подальшим оприлюдненням відеозапису на веб-сайті відділу освіти. Публічну, відкриту презентацію перспективного плану розвитку Вельбівненської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Острозької районної ради Рівненської області провести у приміщенні малої зали Острозької районної ради о 14:00 год. 06.11.2019 року за присутності членів комісії з відеофіксацією з подальшим оприлюдненням відеозапису на веб-сайті відділу освіти.

 

Голосували:

«за» - 8 осіб (Харчук Олександр, Демянчук Надія, Козак Людмила, Хімін Неля, Ковальчук Ольга, Мамай Оксана, Кулиба Руслана, Мартинюк Катерина);

«проти» - 0 осіб;

«утримались» - 0 осіб.

Рішення прийнято.

 

ВИРІШИЛИ: Провести письмовий іспит у приміщенні КЗ «Острозький районний будинок школяра» Острозької районної ради Рівненської області о 11:00 год. 06.11.2019 року за присутності секретаря та голови комісії. Публічну, відкриту презентацію перспективного плану розвитку Вельбівненської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Острозької районної ради Рівненської області провести у приміщенні малої зали Острозької районної ради о 14:00 год. 06.11.2019 року за присутності членів комісії.

 

Голова комісії:

 

Олександр ХАРЧУК

Члени комісії:

 

Людмила КОЗАК

 

 

Надія ДЕМЯНЧУК

 

 

Неля ХІМІН

 

 

Ольга КОВАЛЬЧУК

 

 

Оксана МАМАЙ

Руслана КУЛИБА

Катерина МАРТИНЮК

 

 

 

 

Переглядів: 12985 |
!!! ВАЖЛИВО !!!
















Copyright Yagodka © 2024

За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації з сайту, гіперпосилання на сайт «Управління освіти, молоді та спорту Острозької райдержадмініністрації» – ostrog.at.ua – є обов'язковим.


Створити безкоштовний сайт на uCoz