Вівторок, 30.04.2024, 00:15
Вітаю Вас Гість | RSS

Block title
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Мапа

Головна » 2014 » Березень » 11 » Проведено методичну ярмарку серед вчителів англійської мови
15:31
Проведено методичну ярмарку серед вчителів англійської мови
   Сучасна школа перебуває на стадії інтенсивного розвитку, моделювання, пошуку оптимальних шляхів методичного забезпечення та ефективного впровадження педагогічних сучасних технологій, спрямованих на оновлення теорії та практики освіти, удосконалення навчально-виховного процесу.

   Однією з форм стимулювання творчої діяльності педагогічних працівників є така форма роботи як методична ярмарка педагогічних ідей, головна мета якої активізація творчої діяльності педагогічних працівників, пропагування й розповсюдження перспективного педагогічного досвіду,  виявлення творчо працюючих вчителів.

   26 лютого 2014 року на базі районного Будинку школяра проведено методичну ярмарку серед вчителів англійської мови.

   Серед розробок, що презентували вчителі -  методичні посібники та методичні розробки до навчальних предметів, матеріали до організації та проведення позакласної роботи з англійської мови. Важливо, що під час ярмарки усі могли ознайомитися з досягненнями у друкованому вигляді, а деякі вчителі  представили  мультимедійні презентації або інформацію на дисках. 

   Під час ярмарки педагоги мали змогу  отримати пояснення стосовно особливостей використання того чи іншого методичного матеріалу, обмінятися думками.

    У підсумку кращими визнано методичні матеріали В.А.Каплюк "Метод проекту на уроках”( НВК”Оженинська ЗОШ І-ІІІст.№2-ДНЗ”), С.Ф.Ліщук "Поціловані Богом або як відкрити талант” (НВК”Кутянківська ЗОШ І-ІІІст.-ДНЗ”) ,Т.П.Шиндерук "Тиждень англійської мови”( НВК”Оженинська ЗОШ І-ІІІст.(ліцей)-ДНЗ”), Киричук О.Є "Формування творчих здібностей учнів на уроках англійської мови” (НВК”Верхівська ЗОШ І-ІІст.-ДНЗ).


 

    

Методист РМК

Л.В.Горлова


Переглядів: 770 |
!!! ВАЖЛИВО !!!
















Copyright Yagodka © 2024

За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації з сайту, гіперпосилання на сайт «Управління освіти, молоді та спорту Острозької райдержадмініністрації» – ostrog.at.ua – є обов'язковим.


Створити безкоштовний сайт на uCoz