Вівторок, 30.04.2024, 02:43
Вітаю Вас Гість | RSS

Block title
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Мапа

Головна » 2011 » Жовтень » 17 » Проведено методоб'єднання педагогів – організаторів
15:07
Проведено методоб'єднання педагогів – організаторів

11 жовтня 2011 року на базі районного Будинку школяра  відбулось районне методоб'єднання педагогів – організаторів з теми : «Проектна діяльність у професійному становленні особистості старшокласників». Голова  районного методоб'єднання педагогів-організаторів  Перепелиця Іванна Василівна, у своєму виступі акцентувала увагу на тому, що кожний проект дозволяє побачити у звичайному щось нове, роздивитися об’єкт дослідження з інших точок зору. Він (проект) розвиває вміння, здібності й мислення школяра; відкриває нові можливості та розкриває прихований потенціал кожного; допомагає вдосконалюватись, спілкуватися і прислуховуватися; підтримує і дає впевненість у собі, віру у своє «я».


Методист відділу освіти Острозької РДА Ягодка Світлана Романівна звернула увагу на те, що дає використання проектів у виховному процесі школи та представила  мультимедійну презентацію «Алгоритм  створення позаурочних проектів».

 В практичній частині  методоб'єднання педагоги-організатори  створювали свої міні-проекти та їх захищали. Таким чином, висновок один -  проектний метод сприяє інтенсивному розвитку самостійності учнів, активному становленню їх інтелектуально-творчих здібностей і в цілому збагаченню особистості, формуванню її соціально значущих якостей.

Переглядів: 1765 |
!!! ВАЖЛИВО !!!
















Copyright Yagodka © 2024

За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації з сайту, гіперпосилання на сайт «Управління освіти, молоді та спорту Острозької райдержадмініністрації» – ostrog.at.ua – є обов'язковим.


Створити безкоштовний сайт на uCoz