Субота, 04.05.2024, 19:10
Вітаю Вас Гість | RSS

Block title
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Мапа

Головна » 2012 » Березень » 19 » Районний етап конкурсу екологічних агітбригад «На нас надіється Земля».
10:35
Районний етап конкурсу екологічних агітбригад «На нас надіється Земля».

13 березня в РБШ відбувся  районний етап конкурсу екологічних агітбригад «На нас надіється Земля». Тема конкурсу  в 2012 році :

« Міжнародному  рік  лісів». В конкурсі взяли участь 25 команд.

      Конкурс сприяв формуванню екологічної культури та творчих здібностей учнівської молоді, виявленню і поширенню нетрадиційних форм роботи з пропаганди екологічних знань, активізації екологічного руху в Україні.

Юні екологи звітували про просвітницьку роботу серед широких верств населення по захисту і збереженню довкілля, участь у природоохоронних конкурсах і акціях, співпрацю з державними та громадськими екологічними організаціям.  Колективи підготували ілюстративний матеріал до виступів: плакати, малюнки, лозунги, презентації про природоохоронну діяльність.


Виступ агітбригади «Пульс» Верхівської ЗОШ І-ІІ ст. продемонстрував своєрідну модель  природоохоронної  роботи учнів  закладу.  Чіткість і лаконічність висловлювань, музичний супровід, оригінальність оформлення ,  дискусія з залом, все це сприяло емоційному сприйняттю інформації , яка є свідченням  результативності роботи  учнів школи  за даним напрямком  діяльності. 


У виступі агітбригад НВК «Білашівська ЗОШ І-ІІІ ст.- дитячий садок» та Плосківської ЗОШ І-ІІІ ст. доречно поєднались  різні жанри, зокрема, художнє читання, музика, спів ці команди посіли призове ІІ місце , набравши однакову кількість балів.



    Учні Краївської ЗОШ І-ІІ ст. підійшли нетрадиційно до  свого виступу. Вони поставили спектакль лялькового театру, де звірі в лісі самі розповідали про своє життя   проте, які проблеми в них існують, та як їх вирішувати.

Переглядів: 1223 |
!!! ВАЖЛИВО !!!
















Copyright Yagodka © 2024

За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації з сайту, гіперпосилання на сайт «Управління освіти, молоді та спорту Острозької райдержадмініністрації» – ostrog.at.ua – є обов'язковим.


Створити безкоштовний сайт на uCoz