П`ятниця, 26.04.2024, 19:36
Вітаю Вас Гість | RSS

Block title
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Мапа

Головна » 2012 » Липень » 4 » Робота пришкільних таборів відпочинку
12:12
Робота пришкільних таборів відпочинку
     У відповідності до Програми відпочинку та оздоровлення дітей Острозького району на 2009-2013 роки, схваленої розпорядженням голови райдержадміністрації від 12 січня 2009 року №17, розпорядження голови районної державної адміністрації від 29 травня 2012 року №129 «Про організацію літнього оздоровлення та відпочинку дітей району у2012 році» з 05 червня поточного року на базі загальноосвітніх навчальних закладів розпочали роботу 25 пришкільних таборів відпочинку, в яких проводило своє дозвілля 1878 дітей, з них 1168 учнів 1-4 класів та 710 учнів 5-8, 10 класів (71.3% від загальної кількості учнів 1-8, 10 класів).



     На організацію харчування у пришкільних таборах відпочинку відділом освіти виділено 60 тис. грн.
     Відповідну реєстрацію пришкільних таборів проведено у Острозькому районному відділі статистики.
     До початку оздоровчого періоду в усіх їдальнях та харчоблоках закладів, в яких працювали табори відпочинку проведено косметичні ремонти, закуплено дезинфікуючі засоби..
     Усі педагогічні працівники та обслуговуючий персонал пришкільних таборів пройшли медичний огляд.
Острозькою районною санепідемстанцією затверджено примірне 10-денне меню та проведено аналіз питної води. Відповідні санітарні паспорти видані на усі пришкільні табори.



     Відділом освіти заключено договори на поставку продуктів харчування із ТДВ «Рівнехолод», СГПП «Розвазьке», ФГ «Стадницьке» та приватними підприємцями. Вся продукція, яка надходить у шкільні їдальні, має відповідні сертифікати якості.
     Перевірками проведеними  районною санепідемстанцією, спільно із відділом освіти райдержадміністрації, встановлено, що в основному, у пришкільних таборах відпочинку дотримується санітарно-гігієнічний режим.
     Вартість харчування одного дітодня становить 4 грн. 20 коп.
     В планах виховної роботи пришкільних таборів передбачені самі різноманітні заходи: проведення екскурсій, походів, відвідування лялькового театру, музеїв Острога та Рівного.



     Разом з тим, протягом першої зміни на базі ПЗ ДСОК за кошти Мінагрополітики, Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, відділу сім’ї та молоді райдержадміністрації та часткової доплати батьків оздоровлено 189 дітей, батьки яких працюють в соціальній сфері села.
     Таким чином, станом на 22 червня 2012 року, за оперативною інформацією, яка надійшла із шкіл, в районі охоплено відпочинком та оздоровленням 2067 учнів загальноосвітніх навчальних закладів (78,5%).

Переглядів: 951 |
!!! ВАЖЛИВО !!!
















Copyright Yagodka © 2024

За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації з сайту, гіперпосилання на сайт «Управління освіти, молоді та спорту Острозької райдержадмініністрації» – ostrog.at.ua – є обов'язковим.


Створити безкоштовний сайт на uCoz