Вівторок, 16.04.2024, 19:38
Вітаю Вас Гість | RSS

Block title
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Мапа

Головна » 2013 » Грудень » 16 » Семінар –практикум "Практика управління інноваційними процесами в загальноосвітній школі"
15:55
Семінар –практикум "Практика управління інноваційними процесами в загальноосвітній школі"


        11грудня 2013 року на базі Розвазької ЗОШ І-ІІІ ст. (директор Запорожан Світлана Степанівна, заступник директора з навчально – виховної роботи Віруцька Любов Павлівна) відбувався районний семінар –практикум заступників директорів з навчально – виховної роботи з теми "Практика управління інноваційними процесами в загальноосвітній школі".


       Лисенко Ольга Георгіївна, завідуюча районним навчально – методичним кабінетом,  звернула увагу на інноваційні педагогічні технології в практиці роботи сучасного загальноосвітнього навчального закладу.

       Під час семінару було відвідано уроки з природознавства в 4 класі ( вчитель Шавурська Н.А.), з української мови у 7 класі ( вчитель Кушнірук З.І.), з географії у 8 класі ( вчитель Кузьменко Ю.В.), з математики у 5 класі ( вчитель Сидорук О.Л.).

      Заступник директора з навчально – виховної роботи Віруцька Л.П. поділилася досвідом роботи з питань практики управління інноваційними процесами в школі.

      Практичний психолог Покотило Г.О. провела психологічний тренінг з заступниками директорів з навчально – виховної роботи "Впровадження форм і методів інтерактивного навчання в навчально – виховний процес".


Переглядів: 728 |
!!! ВАЖЛИВО !!!
















Copyright Yagodka © 2024

За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації з сайту, гіперпосилання на сайт «Управління освіти, молоді та спорту Острозької райдержадмініністрації» – ostrog.at.ua – є обов'язковим.


Створити безкоштовний сайт на uCoz