Субота, 20.04.2024, 10:32
Вітаю Вас Гість | RSS

Block title
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Мапа

Головна » 2014 » Грудень » 16 » Семінар-практикум учителів української мови та літератури
15:18
Семінар-практикум учителів української мови та літератури

13 листопада 2014 р. на базі Вельбівненської ЗОШ І-ІІІст. для вчителів української мови та літератури було проведено семінар-практикум з теми “Розвиток пізнавальної самостійності учнів на уроках української мови та літератури засобами інтерактивних методів навчання. “

          Метою семінару було на практичному досвіді вчителів розглянути впровадження і використання інтерактивних методів навчання для розвитку  пізнавальної самостійності учнів на уроках української мови та літератури.

У ході семінару  розглянуто теоретичні питання щодо нестандартних форм організації  самостійної роботи на уроках словесності.

Практичною частиною семінару було передбачено відвідування творчого уроку в 10 класі (Тема.”Місце любовної теми у творчості І.Франка у поетичній збірці “Зів”яле листя ” ) , який вчитель української мови та літератури Н.Є.Башинська  провела з використанням інтерактивного методу “робота у групах”.

     Також, під час семінару було проведено “методичний калейдоскоп”, де вчителі –словесники ділилися досвідом з питань  організації пізнавальної самостійності учнів на уроках української мови та літератури.

Переглядів: 599 |
!!! ВАЖЛИВО !!!
















Copyright Yagodka © 2024

За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації з сайту, гіперпосилання на сайт «Управління освіти, молоді та спорту Острозької райдержадмініністрації» – ostrog.at.ua – є обов'язковим.


Створити безкоштовний сайт на uCoz