Четвер, 02.05.2024, 08:18
Вітаю Вас Гість | RSS

Block title
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Мапа

Головна » 2013 » Квітень » 22 » Семінар – практикум вчителів інформатики з теми «Мережна взаємодія вчителів інформатики з питань методики викладання предмету»
14:14
Семінар – практикум вчителів інформатики з теми «Мережна взаємодія вчителів інформатики з питань методики викладання предмету»

17 квітня 2013р.  на базі НВК «Оженинська ЗОШ І-ІІІ ступенів (ліцей) – ДНЗ» відбувся семінар – практикум вчителів інформатики з теми «Мережна взаємодія вчителів інформатики з питань методики викладання предмету».

Демчук Володимир Миколайович, методист РМК звернув увагу на головні аспекти питань і обґрунтував методику роботи з інформаційними джерелами на уроках інформатики.

Під час семінару обговорювали слідуючі питання:

Впровадження ІКТ та технологій Web 2.0 при вивченні інформатики, з досвіду роботи Бабій Р.Г.

Інтернет як середовище мережної взаємодії. Розробка сайту школи, власного блогу. Матласевич О.Ю. Порадюк С.О

Використання Інтернет – технологій в позаурочній роботі з інформатики – Шевчук Н.М.

Дмитрук Ф.І. провів майстер-клас з інформатики з теми «Прикладне програмне забезпечення навчального призначення. Навчальні програми для підтримки навчання математики».



Кожен вчитель на завершення залишив автограф – відгук про урок Федора Івановича.

Кожен вчитель мав можливість поділитися власним досвідом, розробити, спланувати дії  щодо покращення викладання даного предмету для свого власного професійного досвіду та підвищити інтерес дітей до інформатики.


 

Переглядів: 675 |
!!! ВАЖЛИВО !!!
















Copyright Yagodka © 2024

За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації з сайту, гіперпосилання на сайт «Управління освіти, молоді та спорту Острозької райдержадмініністрації» – ostrog.at.ua – є обов'язковим.


Створити безкоштовний сайт на uCoz