Четвер, 28.03.2024, 23:48
Вітаю Вас Гість | RSS

Block title
Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Мапа

Головна » 2014 » Грудень » 15 » Семінар-практикум вчителів історії, правознавства
13:48
Семінар-практикум вчителів історії, правознавства

12 листопада 2014 року на базі НВК «Сіянцівська  ЗОШ І-ІІІст. - дошкільний навчальний заклад (ясла-садок)» відбувся семінар-практикум вчителів історії, правознавства за темою «Зміна конструкції уроку при формуванні предметних компетентностей шестикласників»

 У теоретичній частині семінару були висвітлені питання щодо нових підходів  до формування  й реалізації змісту курсу історії в 6 класі; концепції й побудови нових підручників з курсу; структури та методики уроку, що проводиться за новими підручниками; методики проведення практичних занять з історії у 6 класі як особливої форми навчання для формування нових знань на основі розвитку та закріплення  предметно –історичних умінь тощо.

            Практична частина включала  відвідування та аналіз практичного заняття у 6 класі за темою «Що Геродот писав про скіфів» та інтерактивну вправу «Аркуш ходить колом».

У ході роботи вироблено відповідні методичні рекомендації.

Переглядів: 550 |
!!! ВАЖЛИВО !!!
















Copyright Yagodka © 2024

За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації з сайту, гіперпосилання на сайт «Управління освіти, молоді та спорту Острозької райдержадмініністрації» – ostrog.at.ua – є обов'язковим.


Створити безкоштовний сайт на uCoz