Четвер, 02.05.2024, 13:27
Вітаю Вас Гість | RSS

Block title
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Мапа

Головна » 2012 » Жовтень » 30 » Семінар – практикум «Виховання національної свідомості шляхом дотримання і вивчення національних традицій».
10:34
Семінар – практикум «Виховання національної свідомості шляхом дотримання і вивчення національних традицій».

Моя земля! Чарівна Україна!

Ти мила серцю й дорога мені.

Ти рідна ненька, я - твоя дитина!

В мені твої традиції й пісні

 

18 жовтня 2012 року на базі НВК «Верхівська ЗОШ І-ІІст.-ДНЗ», директором якого є Рончковська Ірина Вікторівна, відбувся семінар – практикум педагогів – організаторів по темі «Виховання національної свідомості шляхом дотримання і вивчення національних традицій». Метою семінару було розширити уявлення педагогів – організаторів  про традиції та звичаї українського народу, виховувати бажання  в учнівської молоді дотримуватися їх та розвивати пізнавальні інтереси  до традицій.


Учасники семінару мали можливість  взяти участь у виховному заході «Дівочий віночок», квесті «Стежинками усної народної творчості» та в майстер-класі «Створимо оберіг власноруч», який підготувала педагог – організатор даного закладу Шевчук Людмила Іванівна.


У рамка семінару було організовано екскурсію в Свято-троїцький Дерманський жіночий монастир та музей Уласа Самчука з метою вивчення  історичних, культурних та духовних надбань рідного карю.



 

Переглядів: 983 |
!!! ВАЖЛИВО !!!
















Copyright Yagodka © 2024

За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації з сайту, гіперпосилання на сайт «Управління освіти, молоді та спорту Острозької райдержадмініністрації» – ostrog.at.ua – є обов'язковим.


Створити безкоштовний сайт на uCoz